Geweldige service

Makkijke site overzichtelijk snelle bestelling en levering

Snelle service goede aanbiedingen ik ben al jaren klant en zeer tevreden .

Perfecte organisatie!

Accuraat, servicegericht en voordelig!!!

leuke aanbiedingen snelle en goede afhandeling .

dik tevreden met hollands nieuwe.

ben al jaren met mijn vrouw bij hollands nieuwe en zijn allebei dik tevreden

GEWELDIG EN VOORAL DUIDELIJK

Goede service. Ik als 70 jarige snap ook nog alles wat ze vragen. Ben heeel tevreden.

Gemakkelijk en servicegericht

Gemakkelijk bij het omzetten en tijdelijke wijzigingen. Geen problemen met dekking

Voor mij als senior alles prima geregeld. Ik kan het nog volgen

Maak dagelijks gebruik van mobiel en meerdere functies. Werkt eigenlijk altijd naar wens.

Telefoon snel geleverd voor een mooie prijs.

Goed duidelijk

Ik zou willen dat iedereen zo zou reageren.

Snel, adequaat met goede prijs kwaliteit verhouding. Wat wil je meer.

donderdag besteld. Vrijdag bezorgd. met alle benodigde informatie. Top En het netwerk doet het ook altijd; ook in het buitenland prima connectie tot nu toe ook voor online vergaderen.

Vriendelijk en effectief geholpen

Pincode van SIM-kaart was kwijt. Opgelost door gratis nieuwe SIM-kaart toe te sturen, die er volgende dag al was.

Betrouwbaar

Ik kan nooit over m’n bundel gaan das super chill en ik heb nooit problemen

prima profider

ik blijf verlengen, dat zegt denk ik genoeg

Kun hem zo weg geven zo goed

Ik kom nu al weer voor de derde keer terug vind het prima hier bij hun

Prima provider voor een prima prijs

Ik ben al jaren klant bij Hollandsnieuwe. Ik vind het een rustig idee dat je zelf actie moet ondernemen als je bundel op is. Dus geen hoge rekening bij ongemerkt 4G gebruik ipv WiFi. Bereik is prima.

alles altijd naar wens

heel overzichtelijke inzage persoonlijke inlogpagina. nooit een probleem gehad met Hollands nieuwe. heb al jaren een abonnement.

prima behandelt

Goed meegedacht en advies

ok

ok

Goed, snel, stabiel internet

Niets op aan te merken.

Goedkoop en probleemloos

Goede ervaring met deze provider.

Duidelijk

Al jaren abonnee en recent 2 nieuwe simkaarten aangevraagd voor de kinderen. Indien ingelogd alles overzichtelijk te zien en/of op te zoeken. Aanrader

Super goed.

Snelle afwikkeling van mijn bestelling. Correcte telefonische afhandeling naar aanleiding van mijn bestelling. Vriendelijk te woord gestaan. Top!!

Uitstekende service!

Er is met me meegedacht bij de aanschaf van een nieuwe mobiele telefoon en de verlenging van mijn abonnement. Uitstekend geholpen met een mooie deal!

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht