Super deals, goede service, prima bedrijf.

Niet blij.

Heb het actie tarief geaccepteerd vorige week, maar toen ik een nieuwe telefoon kocht gisteren, zij de verkoper jammer dat u dat gedaan heeft want nu kan ik u geen korting meer geven.

Altijd goed. Geen last en betaalbaar!

Ik heb geen problemen. Wordt altijd netjes geholpen. Abonnement is betaalbaar. Dat is ook fijn.

Prima gegaan

Alles is vlot verlopen

Ben al meer dan 4 jaar klant bij Hollandsnieuwe en heb alleen maar goede ervaringen!!

Zowel bij het chatten als bij het bellen met de klantenservice altijd meteen antwoord. Daarbij hebben we als Ziggo klant ook nog allerlei extra voordelen!! Wij zijn blij met Hollandsnieuwe en heel tevreden :)

Duidelijk Overzichtelijk en makkelijke communicatie met de klantenservice

Duidelijk en super bedrijf

Handige is alles in een bundel, duidelijke app!

Hele behulpzame medewerker én goed geholpen

Toch te snel op de knop nummerbehoud gedrukt. De medewerker kon eenvoudig de datum van omzetting verplaatsen, heel fijn.

Erg tevreden!

Heel goed ervaring bij hun, heel veel data voor weinig geld!

Perfecte service

Al een aantal jaar lid bij hollands nieuwe en zojuist weer voor twee jaar verlengd. Altijd is de service top. Er wordt snel opgenomen bij de klantenservice, altijd vriendelijk en elk klein probleemje wordt altijd opgelost. De app is super helder, nooit on verwacht kosten. Echt dik tevreden. Mag gezegd worden.

Zeer positief

Ik ben begonnen met een simonly abonnement en nu verlengd met een telefoon erbij, omdat de oude op was. Voor mij is de ervaring met HN nog steeds positief.

Goed en makkelijk

Wat ik hier boven heb gezegd

Overal goed berijkbaar

Voor mijn vind ik alles in 1 ermakkelijk

Héél tevreden!!!

Altijd vriendelijke mensen aan de telefoon als ik iets te vragen hebt. Mijn contract al een paar keer verlengd,en dat zal voorlopig ook zo blijven.....

Probleemloos

Al jaren heb ik Hollands nieuwe, ook in het buitenland bellen uit je bundel. Altijd goede ervaringen.

Makkelijk abonnement te wijzigen. Enige nadeel, als je verlengd kun je niet meer huidige abonnement bijstellen

Alles verloopt prima.

Heb noot geen problemen de prijzen zijn niet te hoog in verhouding met het te goed. verder geen op of aanmerkingen.

Netjes geregeld

Alles snel geregeld met het verlengen van mijn contract. En nieuwe mobiel was even niet leverbaar maar toch binnen 5 dagen geleverd.

Prima bereik voor een geweldige prijs

Nooit netwerk problemen. Je kunt telkens je abonnement aanpassen.

Gaat helemaal prima.

Altijd prima geregeld

prima club

goed bereik, goede service

Prima en goedkoop

Overzichtelijke app, tijdige informatie over betalingen en wijzigingen. Actieve info bij afloop contract had prettig geweest

Betrouwbaar, betaalbaar en goede App.

In al de jaren nog nooit een probleem gehad met beschikbaarheid of snelheid.

Uitstekend geholpen

Het probleem is goed opgelost. Een tevreden klant.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht