Strakke prijzen en geen verrassingen

Bij Hollandsnieuwe betaal je een scherpe lage prijs voor een grote bundel die je kunt gebruiken voor elke combinatie van mb's, belminuten en sms-jes. Je staat nooit voor verrassingen, want je kunt in de app handig je tegoed in de gaten houden en je betaalt pas meer na het opwaarderen van je tegoed. Let wel op bij het bellen in/naar het buitenland. Dan gaat het hard met je tegoed.

prima prima prima prima prima prima

Abbonement niet annuleren

SLECHT, spijtig genoeg wanneer een abonnement word afgesloten gaat meteen de 14 dagen heroepings tijd in. Terwijl de simkaart later geleverd word en het abbonement pas de volgende maand ingaat. Normaal heb je 14 dagen vanaf de aansluit datum helaas doet dit bedrijf dit niet. Wij zitten nu een jaar vast een een abonnement wat we toch niet willen. Ipv dat hollands nieuwe zegt we begrijpen het en we annuleren je bestellen en je betaald helaas wel de aansluit kosten. Moet ik nu een jaar blijven !!!

Verlenging abonnement snel geregeld

Verlenging abonnement snel geregeld

Zeer goed geholpen door Jolanda

Ze was zeer vriendelijk. Erg goed in de kennis voor de mogelijkheden van het gebruiken van Hollands nieuwe. Ze was snel in het aanpassen van de diverse dingen. Kortom; een vrouw die haar vak goed kent!

al jaren betrouwbare provider met gunstige prijs-kwaliteitverhouding

Ik zit al een aantal jaren bij hollandsnieuwe met een sim only abonnement en tot grote tevredenheid. De app is handig om je gegevens in te zien, je resterende tegoed te zien en je contract te wijzigen. Prijs-kwaliteit verhouding is top. Zeker met de 10 jaar feestdeal!

Abonnement is prima, service ver te zoeken

Ik kreeg een aanbieding in de mail om te verlengen, alleen geldig binnen deze maand. Nu kan ik, of nu upgraden, en over twee maanden verrast worden met een nieuwe maandprijs. Of het gaat pas over twee maanden in. Beide kan niet binnen een maand en niemand kan het regelen, want: Computer says no. Ik heb eerder een incident gehad. Destijds had ik een telefoon gekocht (met mijn abonnement geloof ik). Toen die binnen de garantie stuk ging kon ik niet bij Hollands nieuwe terecht en moest ik het maar met de producent uitzoeken. Bellen/internet werkt vaak wel (behalve in de HSL vanaf Rotterdam naar het zuiden).

Makkelijk

Alles is simpel maar toch efficiënt. Opwaarderen, nieuwe telefoon bestellen, enz. Nooit geen problemen gehad.

Goede ontvangst, ondanks dat ik in een buitengebied woon. Prima prijs, makkelijk aan te passen abonnement.

Prijs en kwaliteit is top!

Mijn nieuwe gsm werd snel geleverd, ik ben al jaren klant bij HollandsNieuwe en nog steeds tot volle tevredenheid. Altijd scherpe tarieven in cominatie met een giga keus aan nieuwe telefoons. Erg blij met mijn nieuwe Samsung A72, binnenkort eens alles overzetten en in gebruik gaan nemen.

Gewoon goed en tevreden

Zoals beschreven, gewoon goed.

Probleem goed opgelost

Het duurde wat lang voor dat het beltegoed bijgewerkt was Maar naar telefonisch overleg netjes opgelost.

Bij vragen of onduidelijkheden altijd naar tevredenheid geholpen.

Positief.

Hollandsnieuwe, een aanbeveling waard!

Al jaren bij Hollandsnieuwe en nu ze 10 jaar bestaan krijg ik ook nog een beter aanbod dan ik al had. Ben daar heel blij mee en via de app is een wijziging zo simpel te regelen. Daarom blijf ik bij Hollandsnieuwe!

Prima alles uit 1 bundel en goedkoop

Nooit geen problemen mee.

Kan niet beter, goed bereik en goede service

Bevalt me al jaren erg goed.

Ik ben al jaren erg tevreden. Ook in het buitenland werkt het geweldig.

betrouwbaar

Al jaren ben ik bij Hollands Nieuwe. En om de twee jaar kijk ik ook bij andere aanbieders, maar de voordelen die ik heb bij HN, die vind ik niet bij iemand anders. De voorwaarden zijn goed en ik wil een abonnement die zo goedkoop mogelijk met zijn. Ik bel summier en internet gaat voornamelijk op de WIFI. Voorlopig geen aanbieder met dezelfde service voor de goedkoopste prijs

Vriendelijk en behulpzaam

De medewerker dacht mee en gaf aanbevelingen en goede uitleg.

Nooit iets raars gehad met Hollands nieuwe

Goede service nooit gedoe...

Op mijn computer had ik een vraag gesteld. En kreeg eerst antwoord van robot. Daarna doorverbonden met medewerkster. Zo kon probleem worden opgelost.

Heel erg tevreden .

Altijd bereik en internet.

erg slechte ontvangst postcode 8191xm

Erg slechte ontvangst op postcode 8191xm bellen is met hotten en stoten erg vervelend

Gewoon weg goed ,dik tevreden.

Hallo ,al een aantal jaren bij Hollands nieuwe , goede overzichtelijke app , Mooi aanbiedingen en voor wat je krijgt zeker niet te duur

Ik ben al acht jaar erg tevreden bij Hollandsnieuwe.

Tot nog toe nooit problemen, alles werkt zoals het zou moeten werken en dat voor een lage prijs. Prima, niks op aan te merken.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht