Gewoon goed

Gewoon goed Blijft voor mij nog steeds een aanraden

Nvt

Nvt

Heel goede service

Heel happy met Hollands Nieuwe

Nooit gedoe, altijd bereik, scherp tarief, makkelijk abo aanpassen, dikke korting op nieuwe A52. Ik ben heel happy met Hollands Nieuwe!

Niets te klagen, overzichtelijke app.

Hollandsnieuwe is een prima internetprovider dat goed internet levert tegen een scherpe prijs.

prima ervaring

goed geholpen

Prettig

Informatie aanvragen goed geïnformeerd

tevreden

Al jaren heel tevreden, een echte aanrader

Al jaren heel tevreden, een echte aanrader

het ging prima

ik werd geholpen door Jasmijn,ze heeft me prima geholpen! Uitleg was goed, en mijn abonnement verder voor 2jaar vast gelegd.

Snelle afhandeling van de vraag

We hadden een vraag en per mail gesteld. Hierop werd snel geantwoord. Prima service

Duidelijk en snelgeleverd,prima op hoogte gehouden

Wat hier bovenstaat

Snel en goed verzorgd!

De avond verdiept in de mogelijkheden en aanschaf van de nieuwe telefoon na 8 jaar en verlenging abonnement, de volgende werkdag de nieuwe telefoon al bezorgd. Erg fijn!

Waarom zie ik niets van mijn verlening.

Krijg alleen bedankjes maar zie van mijn verlenging niets.

Niet duidelijk dat het tarief tussentijds verhoogd wordt

Jammer dat niet goed duidelijk wordt gemaakt wanneer en met hoeveel het abonnement tarief tussentijds verhoogd wordt. Het staat inderdaad in de kleine lettertjes van het contract dat dit mag. Maar het werkelijke bedrag oogt willekeurig.

Misleidende informatie over levertijd bij bestellen van een telefoon!

In eerste instantie staat de volgende dag geleverd, tijdens het bestelproces staat ineens 4-5 werkdagen. Bij navragen blijkt die periode tot 2 weken te zijn. En nu maar afwachten of deze termijn niet nog langer gaat duren. Ik mis de pro-actieve informatie hierover vanuit hollandsnieuwe

het gaat wel

nu wordt teveel gevraagd

Matig

Slechte beantwoording bij anouk

Eenvoudig kunnen verlengen

Het verlengen van mijn abonnement ging zeer eenvoudig en snel.

Zeer goede dienstverlening

Een van de beste providers die wij in onze pakketten hebben.

goede service voor een betaalbare prijs

ik ben al ruim 6 jaar klant bij Hollandse Nieuwe en zeer tevreden over hun dienstverlening

Ben al heel wat jaren super tevreden met hollands nieuwe

Hollands nieuwe is voor mij een goede keuze je gaat nooit over je beltegoed Je wordt dan gewaarschuwd het enige wat vervelend is dat je geen vakantie deal kunt kopen bellen vanaf zone 2 of 3 is belachelijk duur

Prima in een zin.

Ben al jaren vaste klant. dus dat zegt al genoeg. Nooit geen klachten gehad. blijf daarom nog jaren bij hollands nieuwe.

Via de overzichtelijke site vond ik snel wat ik zocht.

Mijn abonnement liep af, mijn telefoon was verouderd. Op de overzichtelijke site vond ik snel een mooie aanbieding. Het verdere proces liep zeer soepel en werd de nieuwe telefoon snel geleverd.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht