Goed en voordelig

Al jarenlang goede werking, nooit problemen en voordelig!

Er is geen betere dan hollandsnieuwe.

In de negen jaar dat ik bij hollandsnieuwe ben heb ik slechts tweemaal een (toestel)incident meegemaakt. Hollandsnieuwe heeft dit snel en correct opgelost.

Eerst afhoudend, wel goed geholpen

Na fout in 1e afhandeling werd het de 2e keer goed opgelost.

Super tevreden

Altijd goed bereik, goede prijs/kwaliteit verhouding. Bij vragen goed bereikbare klantenservice. Gewoon blij mee!

Betrouwbaar.

Betrouwbaar tegen een redelijke prijs.

Prima providers

Zeer voordelige en goeie provider

prima dienstverlening

Alles klopt zoals afgesproken en toen ik iets vergat in te vullen, hebben zij dat gecorrigeerd. Zo kreeg ik toch mijn voordeel.

Alles goed geregeld. Kunt met vragen terecht. Hele goede aanbiedingen. Totaal niet duur. Geen enkele problemen met ontvangst.

Betrouwbaar, stabiel en overal connectie

Ik gebruik al vele jaren Hollandse Nieuwe sim only. In al die jaren geen enkel probleem gehad met de connectie of betalingen. Super provider

Gewoon top

De aanbiedingen gelden niet alleen voor nw leden maar ook voor bestaande. Top dat zie je bij andere bedrijven zelden. Top.

Altijd bereikbaar en op = oo

Hollandsnieuwe is goedkoop en zonder problemen

Goedkoop gebruik maken van de telefoon

uitstekend

Ik werd snel geholpen, geen lange wachtrij en op mijn vragen kwam direct een deskundig antwoord. De medewerkster was beleefd en vriendelijk en vroeg goed door. Ik ben al vier tot 5 jaar klant bij Hollandsnieuwe en ben tevreden met de prijs/prestatie verhouding en kwaliteit.

Wat gooeed.

Helemaal tevreden tot op heden

Prima geholpen maaaaar

Zie nu op tv een actie dat je voor 10 euro 10.000 minuten krijgt. Dus heb ik te vroeg mijn abonnement verlengt. Verder tevreden.

Toppie!

Eerst even mijn gesprek met Jolanda zij heeft me zo goed te woord gestaan en geholpen om mijn abonnement met telefoon te verlengen. Toppie! Ik ben nu 7 jaar klant bij Hollands nieuwe maar nooit problemen gehad. Dus 5 sterren

Prima provider. Enige verbeterpunt is de lange wachttijd voor je een medewerker aan de lijn krijgt. Veel is online te regelen maar het moment van verlengen 2 weken naar voren halen was online niet mogelijk. Maar goed dat ervaar je eens per 2 jaar. Daar valt wel mee te leven.

Sterk aanbevolen

Goede service Snelle levering Nooit geen problemen mee gehad Sterk aanbevolen

super

zeer vriendelijke medewerkster, heeft mij zeer goed te woord gestaan en mijn vragen naar alle tevredenheid afgehandeld.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Hollands Nieuwe biedt een scherpe prijs. Wel heb ik af en toe geen bereik, maar ze maken gebruik van het Vodafone netwerk, dus dat ligt aan Vodafone.

Helder!

Duidelijkheid met 1 bundel voor bellen, mb's en sms! Voor een aantrekkelijke prijs!

Heel goede provider

Goede provider

Leuke bundels, vrij te kiezen in mb of bellen. Super Vodafone netwerk. Goede prijs en mogelijkheden.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht