Al jaren prima voor elkaar

Ik en mijn vrouw hebben beide al jaren een Hollandsnieuwe sim-only abbo. Dit bevalt uitstekend, nog nooit gedoe gehad met slecht netwerk of iets dergelijks. Groot voordeel is dat hier alles uit 1 bundel komt en je in de app precies kunt zien hoe het er voor staat. Ook handig dat je maandelijks je bundel kunt veranderen dus ga je op vakantie en denk je wat meer nodig te hebben kun je dit makkelijk regelen. Ik kijk af en toe eens of er andere betere en voordelige aanbieders zijn maar nee ik kom toch echt elke keer weer uit bij Hollandsnieuwe.

Ik beveel Hollandsnieuwe aan

Mijn ervaring is goed

gebruiksvriendelijk

lekker duidelijk en overzichtelijk

Goed & Goedkoop

Goede provider, niet duur, geen storingen en correcte administratie. Heb mijn twee abonnementen weer met twee jaar verlengd.

top

leuke aanbiedingen, al jaren tevreden

snel en vriendelijk goed geholpen

het lukte me zelf niet om iets te veranderen, via de chat gelijk doorverbonden en binnne paar minuten alles geregeld.

Scherpe deals en goed netwerk

Al jarenlang klant en altijd goede service.

Goed op een klein ding na

Als je een contract aangaat . Dan gaat het na een paar maanden met een paar centen omhoog. Ga je tussen door verlagen of verhogen dan is dat weg en betaal je weer een rond bedrag. Ik vind dit ook niet kunnen . Contract is een contract. Verder alleen maar een goed gevoel bij Julie. En raad het ook iedereen aan

Snelle terugkoppeling en levering nieuw toestel na verlenging

Na verlenging snelle terugkoppeling en levering van nieuw toestel.

Ik ben al jaren een heel tevreden klant

* Goed bereik ook in het buitenland. Waar anderen in mijn gezelschap in Zweden en Oostenrijk geen bereik hadden kon ik volop gebruik maken van mijn telefoon. * 1000 mb extra omdat ik ook Ziggo heb * Ik hoef ook niet bang te zijn dat mijn telefoon "overgenomen" wordt door buitenlandse nummers en ik met een hoge rekening kom te zitten. Krijg een waarschuwing wanneer mijn limiet bereikt is waarbij verhogen altijd mogelijk is * Net weer verlengd met jublileum aanbieding: 10 GB voor 10 euro en een hoge korting op een nieuwe telefoon.

hollandsnieuwe is top

hollandsnieuwe doet wat het belooft, biedt goede service en concurrerende prijzen. en bekwaam personeel.

Goed geholpen

Nadat ik op de site van Hollands nieuwe had ingelogd ,ik wilde mijn abonnement nml gaan wijzigen online, had ik toch nog wat vragen, voordat ik iets verkeerd zou doen, en er dan onbedoeld aan vast zat, gebeld met Hollands nieuwe, uitgelegd , wat ik wilde ,en of ik goed gezien had wat ik wilde, doorgelopen met medewerker, totdat duidelijk was, hoe het zat, vervolgens, heeft medewerker telefonisch alles doorgelopen, en volgens de regels gevraagd ,of dit akkoord was, dat was zo, vervolgens werd de overeenkomst, vlak daarna snel gemaild. Altijd goede service van Hollands nieuwe ,enige minpunt is dat je lang moet wachten, aan telefoon ,werd aan gegeven dat op dat moment druk was , maar goed ,heb ik wel voor over.

Uitstekende dienstverlener, echter niet proactief

Ben enthousiast over hollandsnieuwe als telefoonprovider. Heb er nooit geen gedoe mee, werkt altijd. Enige aandachtspunt is dat ze wat proactiever zouden mogen zijn wat maandelijkse kosten betreft: er is een mega-aanbieding (voor €0,60 extra, 8000Mb meer): maar daar moet ik zelf achter zien te komen.

Goede service .zit er al jaren bij vind het top

Altijd goed bereik...

Ben al jaren klant. Heb eigenlijk nooit problemen met mijn bereik. En heb pas mijn abonnement aangepast, ben nu voordeliger uit.

Makkelijk te regelen

Duidelijk overzicht makkelijk te regelen

Ik ben erg blij met Hollandsnieuwe. Sinds jaren maak ik gebruik van deze provider, ben van plan om nooit meer weg te gaan. Ideaal ook in combinatie met Ziggo. Ik ben erg tevreden. Ik kan het iedereen aanraden. Bereik is altijd goed, duidelijke app, goede klantenservice, perfect

Goede provider, geen poespas

Prima provider, goede dekking. En relatief voordelig.

Goed en betrouwbaar

Nooit problemen!

goede service

Makkelijk en duidelijke berichtgeving oa als je bel tegoed te laag word krijg je op tijd een berichtje zodat je op kunt waarderen zodat je nooit zonder tegoed zit verder makkelijk en duidelijke uitleg van het hoe en waarom kortom al jaren een tevreden klant. gr A v d Linde

Alles in 1 bundel, heel fijn en overzichtelijk.

Je hebt 1 bundel MB's. Daar kan je mee internetten, SMSsen en bellen. Eventueel kan je nog MB's bijkopen. Zo zit je dus nooit zonder. Daarbij komt dan nog een voordelig tarief. En als je ook nog bij Ziggo zit, krijg je er nog eens 1000 MB's gratis bij. Ik vind het zeer comfortabel.

voordelig en heel duidelijk

duidelijke website. snel contact klantenservice. goede informatie. snelle levering. goeie aanbiedingen.

Alles heel goed geregeld uitstekend

Alles heel goed geregeld uitstekend

Goede prijs / kwaliteit verhouding

Prima ervaring, goed bereik en goede prijs!

Goede service en zeer goede aanbiedingen

Abonnement wijzigen is makkelijk, de app is gebruiksvriendelijk en er is eenmedewerker beschikbaar als dat nodig is.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht