Perfect geholpen

Zeer prettig geholpen door Tim, vriendelijk en behulpzaam. Prettig gesprek en alles gelijk goed geregeld.

Nooit geen problemen

Of ik nou hier in Rotterdam ben of in het buitenland er zijn nooit problemen

al jaren een tevreden klant

Al bijna 10 jaar klant en tot op heden geen grote problemen tegengekomen. Eén keer een probleem met een simkaart en een vraag daarover werd snel opgelost (er kwam een dag later een nieuwe simkaart). Wat mij vooral aanspreekt is dat het abonnement een 'pre-paid' karakter heeft, dus je kunt nooit ongemerkt buiten je bundel gaan en per ongeluk een extra naheffing krijgen. Op is op en wil je meer, dan betaal je een nieuw tegoed. vooral met de kinderen was het ideaal. nooit een onverwachtse financiële 'verrassing'. Via de app een is er een praktisch gezien real-time overzicht van je abonnement en tegoeden te zien, en als je merkt dat een ruimer pakket nodig is kun je dit elke maand aanpassen (dus zeker bij vakanties erg handig)

Moet je vernieuwen ga naar Hollands NIEUWE

Via de app is het snel geregeld.

Niet voor niets al jaren klant bij Hollandsnieuwe! prima service!

Prima Service! mooie aanbiedingen.

Geweldig!

Ik heb wel een goeie ervaring! Inmiddels van sim only verlengd en top aanbieding gekregen! Ik heb hierbij een nieuwe telefoon aangevraagd, maar helaas niet op voorraad. Maar wat je wel ziet dat ze bij andere providers wel op voorraad is. Dus dat is een beetje jammer. Hopelijk duurt niet lang meer, wacht nu al bijna 2weken.

Prima provider stabiele verbinding,goedwerkende app,bereikbare helpdesk en misschien het belangrijkste goedkoop in vergelijking tot andere providers.

top

heel behulpzaam,goede uitlegen snelle levering

Gewoon goed

Overzichtelijk en duidelijk

Altijd bereikbaar en prima overzichtelijke app waarin het contract zeer flexibel aan te passen is

In binnen en buitenland verbruik altijd vanuit de bundel.

Goede en snelle levering en leuke actie

Mocht mijn telefoon weer verlengen. Telefoon besteld en leuke actie ivm 10 jarig bestaan. Hele snelle service. Volgende dag al in huis.

Fijn geholpen

Was een prettig gesprek met een medewerker. Gaf goed advies over wat ik wilde.

Top geregeld

Kleine moeite om de verlenging tot stand te brengen en verder heb je er geen omkijken naar. Serviceniveau ligt hoog

Probleem loos

Zelden of nooit problemen

prima dienstvelening

heel veel data voor weinig geld

Goed bereik en controle over je kosten

Veel MB's/minuten voor een vriendelijke prijs, nog geen problemen gehad , Prima ervaringen .

Heel tevreden!

Wij zijn al jaren zeer tevreden over de diensten die Hollandsnieuwe aanbied. Ik heb het idee nooit teveel te betalen.

Altijd bereik

Gewoon fijne provider

Betaalbaar en goed.

Hollands nieuwe maakt gebruik van een betrouwbaar en goed dekkend netwerk. Alles uit 1 bundel is voor mij ideaal.

Is goed

Is goed geregeld

Enerzijds zeer positief anderzijds teleurstellend

Wilde gebruik maken van de jubileum actie van 10gb voor 10€ en vroegtijdig verlengen. Na verlengen uitgevoerd te hebben wilde ik huidig abonnement aanpassen naar jubileum actie van 10gb voor 10€. Dit kon niet meer zo bleek en moet nu de "genieting" afwachten tot september wanneer mijn verlengde abonnement ingaat. Zo mis ik 3 maanden een extraatje van het jubileum. Niet erg vrolijk dus.

Als ik het niet goed vond was ik niet zolang bij julliegebleven

Goed en niet duur

VANDAAG BESTELD GISTEREN BEZORGD

Bijzonder snelle levering om 16.30 uur besteld de volgende dag om 10.00 uur geleverd.

goed bereik, maar langzaam internet

Redelijk en voordelig

Boven Vredenburgpassage 128