Al jaren trouwe klant en dat blijft ook zo!

Snelle en goed afhandeling en levering! Goed bezig!

Nooit problemen

Ik heb al heel wat jaren een abonnement bij Hollandsnieuwe. Ik heb nog nooit problemen gehad.

Uitstekend kan niet anders zeggen!

Waar je gaat of staat maakt niet uit, altijd een goede verbinding de dekking is prima en in het buitenland ook weinig problemen! Wij zijn zeer tevreden met Hollands Nieuwe en ook de aanbiedingen zijn klantvriendelijk! Ga zo door!

Hollands nieuwe bevalt me prima,

Nooit geen problemen gehad

Klasse

Ik heb al een aantal jaren HollandsNieuwe tot grote tevredenheid. Prima provider zonder meer. Het meest fantastische is de prijs/kwaliteit. Ik begon met SimOnly 1000 mb/min voor €10,00. Door altijd de aanbiedingen te volgen zit ik nu na gebruik te hebben gemaakt van het Feestpakket voor het 10 jarig bestaan (je gelooft het niet) op: 10.000 mb/min voor dezelfde €10,00 plus 1000 mb/min omdat ik ook Ziggo heb en een gratis +TV Pakket bij Ziggo omdat ik HollandsNieuwe heb, zeg nou zelf: dat is echt goedkoop en waar vind je dit nog? Klasse!

Altijd goed bereik en scherpe abonnementsprijs. Goede infovoorziening over gebruik

Goede klantservice, meedenken en adviserend

Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Met HollandsNieuwe heb ik in al de jaren met mijn abonnement geen problemen ondervonden. Natuurlijk kijk ik ook bij andere providers, deze prijzen dan net iets voordeliger maar waarom overstappen met de wetenschap “dit werkt prima” naar “afwachten wat het doet”! Ik blijf bij HollandsNieuwe!

Goede prijs/kwaliteit

Ik heb mijn abbonement prettig kunnen verlengen met een goede deal door het 10 jarig bestaan.

Fantastische service en hulp

Ik heb voor 3 abonnementen contact gehad met een super aardige man aan de telefoon. Deze man was geduldig, behulpzaam en heel erg duidelijk. Hij heeft alles geregeld om deze abonnementen voor mij te wijzigen en te verlengen. Hoefde ik verder niets meer zelf te doen. Ondertussen gezellig nog over ‘koetjes & kalfjes’ gepraat.

Snel en gemakkelijk besteld en binnen 2 dagen thuis

Moeiteloze verwerking

Door mijn jarenlange ervaring met Hollandsnieuwe voel ik geen behoefte over te stappen naar een andere provider. Ze doen wat van hen verwacht mag worden en bij problemen werd ik in het verleden correct geholpen. Ga zo door!

Mooi aanbod

Heel mooi jubileumaanbod. Snel en goed geregeld. Geen verschil tussen Internet, sms en telefoon is ook heel handig.

Nooit geen problemen gehad ,en een goede prijs !beslist een aanraderb

Al jaren goed bereikbaar

Een goedkoop abonnement onder de 20 euro meestal en altijd bereik bij jullie

Zeer Goed

Goede ervaring ,net weer verlengd voor twee mobieltjes , helaas 5000 mb en nu aanbieding 10000 mb voor hetzelfde geld Beetje pech maar wel tevreden .

100% tevreden over de efficiënte afhandeling

Een gecompliceerd geval dat adequaat werd opgepakt door de klantenservice en in een redelijke tijdsduur naar volle tevredenheid werd opgelost. De meedenkende medewerker was in een deel van het geval zelfs al een stap verder dan ikzelf en bood dus een oplossing voor een door mijzelf nog niet bedachte situatie. Prima werk/actie !!

Doet wat het zegt

zou graag iets van mijn niet gebruikte tegoed meenemen naar de volgende maand

Vlug geleverd, zoals ik gewend ben

Top bedrijf, service enz.

Top. Alles top, ben heel blij met jullie!

Hollandse nieuwe, omdat het ALTIJD werkt!

Saaie club dit.. je merkt niet dat je er lid van bent. Omdat het ALTIJD werkt!

Al meerdere jaren dik tevreden

Duidelijke voorwaarden, geen verrassingen achteraf, redelijk gunstig tarief en overal prima dekking.

Altijd goed

Altijd goed bereik voor een betaalbaar abonnement.

Perfecte goedkope aanbieder

Altijd scherp geprijsd, flexibel tegoed inzetten, makkelijke website met duidelijk overzicht. Kortom, wij zijn al jaren tevreden klant en zullen dat nog jaren blijven.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht