Mooie aanbiedingen en altijd maandelijks gemakkelijk aan te passen. Wij zijn er erg blij mee!

Top!!!

Ik ben erg blij..... dankjewel Hollandse nieuwe

uitstekend

goede verbinding , flexibele abo's , en snel reageren op de chat

Zijn al jaren bij Hollands Nieuwe nooit geen problemen gehad en als het nodig is heb je snel iemand aan de telefoon.

Prime product voor een hele nette prijs

Als je (zoals jullie reclame zegt) niet de hele dag internet gebruikt is dit super.

Ik ben al sinds het begin lid van hollands nieuwe en het bevalt me nog steeds super.

Alles top!

Snelle service, duidelijke communicatie. Helemaal goed!

Nooit problemen Je krijgt elke mnd bericht dat je mb bij geschreven wordt. En op tijd dat ze geld van je rekening halen Het klopt altijd.

Goed berijk.Goede ontvangst

Online verlengd

Hele goede ervaringen met Hollands Nieuwe

Ik heb hele goede ervaringen met mijn telefoon abonnement van Hollands Nieuwe. Heel betaalbaar sim only abonnement, goed bereik en ik word goed op de hoogte gehouden van acties em bijzonderheden.

Aangenaam verrast.

We zijn al jaren klant bij Hollandsnieuwe. Nu begon de mobiel van mijn vrouw toch wel wat tekort te schieten qua geheugen. Voortdurend je mobiel schonen gaat op den duur vervelen. De keuze viel op de nieuwe A52. Deze werd keurig de volgende dag afgeleverd. Maar de teleurstelling kwam toen 2 weken later het toestel met korting werd aangeboden vanwege het 10 jarig jubileum. Na contact met de klantenservice konden ze toch nog wat voor ons doen. Kortom: we zijn voor de komende 2 jaar weer een tevreden klant. Proficiat!

Heel goede ervaringen

Heel goede service en ook de chat functie vind ik goed werken.

Ons hele gezin profiteert van jullie goede deals. Korte lijnen. Super.

Uitstekende service

Ze zijn zeer behulpzaam, vriendelijk en klantgericht.

Veel waar voor een lage prijs, goede communicatie

Erg tevreden!

De diensten en de prijs goed in verhouding!

Goede snelle levering

Alles snel geregeld, snelle levering. Jammergenoeg kun je niet betalen met je creditcard, het voordeel daarvan is dat je aankoop automatisch 6 maanden verzekerd is zonder extra kosten.

Is na een slecht 1e jaar nu top

Het 1e jaar was de klantenservice nuet tot zeer slecht bereikbaar. Destijd had ik grote problemen. Iedere maand dat mijn beltegoed was bijgeschreven , kreeg ik na 2 dagen bericht dat mijn beltegoed nog maar 3 € bedroeg en dat ik dit durect kon opwaarderen. Dat heb ik nooit gedaan, uk had ook een werk mob. Dus die gebruikt. Voor ik Hollands Nieuwe te pakken kreeg heeft maanden geduurd. En voor ik een medewerker kreeg die mijn probleem kon oplossen duurde ook een paar weken. Als tegemoetkoming kreeg ik 5€ beltegoed ??!

Werkt perfect voor mijn dochters die nog niet bewust zijn van hun telefoongedrag.

Altijd wel een leuk toestel bij hun bundel voor een schappelijke prijs. Op = op en daar dienen ze rekening mee te houden. Geen onverwachtse kosten.

uitstekend netwerk voor een gunstige prijs

Ik ben al enige jaren bij hollandsnieuwe en heb nog geen slecht moment gehad tot nu toe dus ga ik er maar van uit dat dat ook niet gaat gebeuren

Goed zoals bekend

Graaf mee4 info mbt het activeren van bank zaken

Prettige, snelle service

Altijd duidelijk, snel en goede service. Klein minpuntje, wanneer je een telefoon met abonnement van de nieuwste Apple wilt nemen dan moet je een aardig bedrag bijleggen.

Top, duidelijk besteltraject en snelle levering.

Goede ervaring.

Boven Vredenburgpassage 128