Het is goed

Ik heb het al 10 jaar dus goed zo

Duidelijk en betrouwbaar

Alles uit één bundel, geen verrassingen achteraf. Één keer een probleem gehad met een vreemd hoog MB verbruik en de klantenservice heeft dit in mijn voordeel direct opgelost.

Werkt altijd!

Zeer tevreden, transparant in kosten, goede prijs-kwaliteit

Afspraken worden correct nagekomen.

Bij telefonisch contact nagenoeg geen wachttijd.

Je kan telefonische contact hebben wat belangrijk is voor wat oudere mensen

Positief en tevrede

Goede ontvangst. Goedkoop chapau

Ben al jaren klant nooit problemen goed netwerk, en nog steeds goed bezig, ga zo door, chapau

Zeer klantvriendelijk

De website is makkelijk te bedienen. Als je een vraag hebt kun je chatten met iemand van de klantenservice en gelukkig niet met een robot, waardoor je probleem snel is opgelost.

GRANDIOOS

Prima service,je word snel geholpen mochten er problemen zijn,overal super bereik

Niet moeilijk doen, als het makkelijk kan

Duidelijk met informatie

Provider met duidelijke communicatie en goed bereik in NL

Je krijgt steeds een bericht wanneer je abonnementskosten afgeschreven worden. In Nederland uitstekend bereik, in Duitsland veel minder waardoor je de navigatie en zoekopdrachten niet altijd kan gebruiken.

Goed bedrijf

Voordelige alles in 1 bundels Gebruik kunnen maken van het zeer aantrekkelijke jubileumaanbod.

Jammer dat het maand bedrag verhoogd wordt.

Ik had een twee jarig contact voor mijn mobiel. Dat zou 8 euro per maand zijn. Maar elk jaar is het omhoog gegaan en dat vind ik heel vreemd. En dat vaste klanten weinig extra krijgen en nieuwe klanten krijgen dubbele aantal belminuten

Prijs/kwaliteit is prima.

Ik ben tevreden over de prijs en de kwaliteit. 5g zou een verbetering zijn en de toepassing van esim.

Goede service afhandeling en makkelijk in gebruik.

Betrouwbare site, met duidelijke aanduidingen van wat wilt aanschaften. Zowel losse als pakket voor je telefoon. Voor ieder wat wils en ook voor ieders budget.

Tevreden

Ik ben tevreden met mij abonnement, heb nooit problemen met jullie. Daarom heb ik er nog 2 jaar bij genomen.

Nooit problemen mee gehad.

Al jaren klant bij jullie naar dikke tevredenheid.

Ik ben zeer tevreden want als er iets is wat nog maar 1 keer is voorgekomen omdat ik er toen zelf niet helemaal uitkwam. Dan wordt je direct goed geholpen. Ik ben al heel lang klant en heb nu ook weer voor 2 jaar verlengd met een leuke aanbieding.

ik ben vlot geholpen

Ik heb nog weinig ervaring, hoop op lange termjn tevreden te blijven

Alles prima geregeld

Op de ontvangst na, hier midden in de rimboe, zijn we zeer te spreken.

Product voldoet aan alle eisen en betaalbaar

Goede kwaliteit verbinding en internet. Goede ondersteuning en selfservice. Eenvoudig om zaken zelf te regelen.

Net mijn abonnement weer verlengd.

Abonnement verlengd. Online gedaan. Goede provider. Nooit klachten gehad.

Een hele goede de Hollandse nieuwe

Ik ben zeer te vrede met jullie en ook nog betaalbaar .en ik zal zeker andere zegen dat ze bij jul6 moeten gaan top vind ik Hollandse nieuwe ik ben er al jaren en wil ook niet weg bij jullie nu nog de tvdan is het helemaal mooi zijn .Gr Freddy

Heel tevreden daarom al jaren bij Hollandsnieuwe

Service, afhandeling en abonnement zijn altijd heel goed

Alles keurig geregeld

Krijg altijd keurig de mail wanneer het maandelijks bedrag bij geschreven wordt.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht