Fijne vlotte vriendelijke service

Leuke aanbiedingen Mooie site.

Prima bereik en service voor een goede prijs.

Altijd goede dekking en bereik, weinig storingen of blind spots. Ook het alles in een concept is slim, aparte bundels is lastig. Prijs- kwaliteit is uitstekend.

Goed en goedkoop

Overal waar ik kom heb ik bereik, in Nederland en daarbuiten. En over de prijs is ook niet te klagen. Hou gewoon de site bij voor af en toe de aanbiedingen.

Nooit problemen gehad !

Alles makkelijk te regelen via de website.

Goed!!

Werkt naar behoren erg tevreden

Goede telefoonprovider voor een goede prijs.

Goed netwerk dat zelden storingen heeft vergeleken bij anderen.

Ik ben geweldig geholpen door uw medewerker, ze deed er alles aan om mijn vraag/wens op te lossen.

Elke keer weer goede aanbiedingen, ook voor vaste klanten. Helemaal top.

Goede dekking voor een goede prijs!

Weinig of geen problemen met het netwerk goede dekking voor een lage prijs!!

Snelle en goede service

Had al een 2 jarig abonnement en heb deze verlengt omdat er weer een goede deal langs kwam. Ben tevreden en als je klantenservice belt wordt je goed en vriendelijk geholpen.

Jaren al bij deze club

Super ervaring kracht van de eenvoud

Goed aanbod, scherpe prijs, goede bereikbaarheid

Hollandsnieuwe had voor mij wederom een goede aanbieding wegens het 10 jarig bestaan. Ik heb inmiddels al een aantal keer per 2 jaar mijn abonnement verlengd, nooit problemen en een goede bereikbaarheid.

Goede service, mooie aanbiedingen

Alles in één pakket, voordelig en makkelijk

Klantvriendelijk!

Heel erg goed, overzichtelijk en goedkoop! En

Altijd snel en goed geregeld, ben al bijna 10 jaar klant. Duidelijke app ivm gebruik. Goede telefoons en abonnementen voor redelijke prijzen.

En zeer fijne en betaalbare provider

En provider waar je zeer makkelijk je abonnement kan aanpassen. Erg duidelijk is qwa kosten en betaalbaar is. Al jaren een zeer tevreden klant

Duidelijk, simpel, altijd bereik en goedkoop

Nooit problemen, behalve als mijn beltegoed op is. Komt bijna nooit voor, maar soms kan ik opeens niet meer bellen. Het zou handig zijn om van te voren een seintje te krijgen. Bijboeken is overigens in een paar minuten geregeld via de ap en dan kan ik weer verder .

Totaal geen klachten

Eigenlijk valt er niet veel te schrijven, want ik heb totaal geen klachten over de behandeling van mijn telefoonabonnement.

Al jaren bij Hollands Nieuwe ,zeer tevreden.

Super tevreden

Super tevreden

Prima dienstverlening, niets op aaan te merken

Zoals gezegd, niets op aan te merken goede prijzen en ongestoord geneten

Prima provider voor prima prijs

Al jaren klant, nooit echt problemen ervaren. De abbo's zijn zeer transparant en voor prima prijs,en onaangename hoge rekeningen zijn bijna onmogelijk. Toestellen die ze aanbieden zijn vaak ook goedkoper dan bij andere aanbieders. 10 jaars deals zijn echt scherp

Uitstekende service

Snel en goed klant contact. Nieuwe telefoon binnen 2 dagen binnen Aantrekkelijke prijzen en mooie extra's doordat ik ziggo heb en dankzij 10-jarig bestaan.

Netjes,vriendelijk en correct

Boven Vredenburgpassage 128