Geen betere aanbieding te vinden!

Top bedrijf

Werken perfect en komen alles na

Ik ben al jaren zeer tevreden met hollandsnieuwe

Nooit gezeur gehad.

Gewoon simpel en duidelijk. Zelf aanpassen als dat gewenst is en je weet waar je aan toe ben.

Goede kwaliteit tegen lage prijs

Heb 2 jaar eeen telefoon abonnement. Altijd goede ontvangst. Nu kon ik verlengen met een feest aanbieding wegens rien jarig bestaan. Daar heb ik graag gebruik van gemaakt!

Verwarring over aankoop nieuwe telefoon (via tab 'verlengen')

De site zou moeten worden aangepast. Er moet duidelijker worden aangegeven dat de bestelling van een nieuwe telefoon uitsluitend dient te verlopen via de tab 'Verlengen' ! Bijna had ik voor de bestelling een tweede abonnement afgesloten en dat zou weer allerlei complicaties met zich mee brengen. Maar misschien is het nog duidelijker als een aparte tab 'Aankoop nieuwe telefoon' wordt aangemaakt ! Mvg. Roelf Schrik

Super goede provider

Na ruim 25 jaar bij libertel/Vodafone nu een abonnement bij hollandsnieuwe voor mijn dochter en mezelf afgesloten. Erg goede prijs en een makkelijke app. Zeer tevreden over het geheel!

Fantastische provider

In de tien jaar dat ik al klant ben bij hollandsnieuwe, heb ik maar twee dagen storing gehad. Ik heb overal bereik. De bundels zijn lekker groot voor weinig geld en ze hebben vaak extra's. Ook kun je per maand je abonnement aanpassen en dus ook gebruikmaken van nieuwe acties. Het is een provider die bestaande klanten ook laat genieten van nieuwe acties, in plaats van dat ze die nieuwe acties gebruiken om alleen maar nieuwe klanten te trekken. Oh ja, nog een groot voordeel: je kunt niet over je abonnement heen, dus je hebt nooit verrassingen achteraf. Je kunt makkelijk opwaarderen via de app of de website.

Door onregelmatig gebruik heb ik bij hollandsnieuwe pakketten een uitstekende keuze .

Uitstekende service en verbinding

Ik ben al een paar jaar klant bij Hollandsnieuwe. Bij vragen of problemen is de klantenservice altijd goed bereikbaar en helpen ze mij goed. Daarnaast krijg ik elke keer wanneer mijn contract verloopt een betere aanbieding om bij ze te blijven. Hollandsnieuwe is transparant in de prijzen, geen kleine lettertjes en maandelijks aan te passen.

Je wordt goed geholpen ,alleen jammer dat het in het weekend niet kan Verder dik te vrede

Prima geholpen.

Virtuele assistent is handig om bij de mail uit te komen. Daarna prima geholpen via telefoon en mail.

Helemaal top

Ons gezin gebruikt al zeker 8 jaar Hollands nieuwe en dat gaat altijd goed. We zijn er 2 jaar tussenuit geweest maar snel weer terug bij die andere hadden we bijna geen bereik binnens huis en dat is heel erg lastig.

Ben een tevreden klant van Hollandsnieuwe

Bereikbaarheid is voor mij belangrijk en ik ben zeer tevreden daarom met mijn abonnement bij Hollandsnieuwe, die gebruikmaken van een goed netwerk. Nu wij gaan verhuizen laten wij de vaste lijn vervallen en ben ik blij met mijn nieuwe bundel voor de komende 2 jaar van 10.000MB

Geen problemen

Geen problemen

Al jaren 100% tevreden klant!

Uitstekende prijs, kwaliteit en dekking.

Goed en betaalbaar

Mooie acties

netjes geholpen aan de telefoon,

Zeer voordelig abonnement - simonly

Voor een tientje per maand heb ik ruim voldoende minuten en mb's. Ik ben al jaren zeer tevreden klant bij Hollands Nieuwe.

Heb al jaren Hollandse nieuwe...

Enige wat mij dwars zit dat je je tegoed van de vorige maand niet mee kunt nemen, daar zouden jullie toch eens over moeten nadenken!

Altijd goed,nooit geen klachten

Al jaren bij hollansnieuwe tot volle tevredenheid.

Prima provider

We zitten beide al heel lang bij Hollandsnieuwe, bevalt ons heel goed.

Tevreden

Tevreden klant, fijn dat je nooit over budget gaat door sms service, jammer dat je sommige dingen pas ziet als je eens inlogt op je account....

Werkt zoals het moet.

Werkt goed alleen waar ik woon geen goed bereik.

was goed geregeld, zonder problemen

regelen ging vlot en keuze was simpel

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht