niet nodig. werkt prima en is overzichtelijk.

Inmiddels al weer paar jaar bij HN. Zeer tevreden, abonnementen zijn duidelijk(alles uit één), flexibel én goedkoop! Nooit problemen met ontvangst, waar ik ook ben. Makkelijk en maandelijks aan te passen, kortom; TOP!

Prima kwaliteit, goede service, scherpe prijs!

Nooit problemen met het bereik. Goede en overzichtelijke website. Mooie aanbiedingen.

Uitmuntend!

Ben al heel lang klant en super tevreden! Makkelijke app waarin je meteen je tegoed en verbruik ziet. Nieuw abonnement na afloop vorige is makkelijk af te sluiten. Goed bereik altijd en in verhouding tot anderen voordelig.

Prima dekking, makkelijke app.

Fijne provider. App is overzichtelijk Dekking is overal prima. Makkelijk om van bundel te wisselen

Prima nooit problemen mee gehad.

Verlenging: Heldere voorwaarden en vlotte afsluiting.

Duidelijk op de site aangegeven wat de verlengingsmogelijkheden zijn. Prijsstelling was OK en het afsluiten hing vlot. Direct na het afsluiten de bevestiging per sms en e-mail. Ik ben prima geholpen.

Zeer tevreden.

Al 8 jaar en 4 toestellen verder, nog steeds een zeer tevreden klant. Lotte.

Goed en goedkoop wat wil je nog meer.

Goede service voor redelijke prijs

Als je gewoon je phone zelf koopt, dan zit je met Sim Only bij hollandsnieuwe uitstekend.

Helemaal geweldig!

Mijn ervaring met Hollandsnieuwe is super! Alles word netjes op tijd geregeld! Internet verbinding en bellen geen probleem! Super!

Vind de keuze van pakket fijn

Prima provider

Al jaren klant

Al jaren tevreden klant bij HollandsNieuwe, ook voor mijn zonen. Bij iedere abonnementsverlenging doen we vergelijkend warenonderzoek en komt Hollandsnieuwe weer als beste optie uit de bus. Verder altijd goed bereik, duidelijke website en goed te bereiken klantenservice. Kortom, tevreden

Gewoon goed

En goedkoop

Nooit een centje pijn

Mijn vrouw en ik hebben hollandsnieuwe bijna vanaf de start. Nooit een probleem gehad. Overal uitstekende dekking op het Vodafone netwerk. Ook elders in Europa prima verbindingen. En dan ook nog heel goedkoop. Nou, van harte aanbevolen en hopelijk nog vele jaren.

Ik vind het juist erg makkelijk dat alles uit één bundel is.

Behulpzaam en vriendelijk

Zeer vriendelijke medewerkster

Een zeer vriendelijke mevrouw aan de telefoon gehad die mijn abonnement heeft verlengd met de verjaardags bonus, en gelijk ook bij mijn partner die sinds maart klant is. Uitstekend geholpen. Dank u wel.

Snel en scherpe aanbieding.

Altijd zeer goede ontvangst internet en telefoon.

Alles prima geregeld

Ik ben bijna twee jaar geleden klant geworden en tot nu toe is alles goed geregeld. Goede service, klantvriendelijk en betaalbaar.

In één woord TOP!

Je ontvangt alles wat je wil en verwacht van een mobiel abonnement voor zeer aantrekkelijke prijs. Met de actie van het 10-jarig bestaan, was het logisch om mij 2 abonnementen te verlengen en 2 jaar lang plezier te hebben! ;)

Al bijna 4 jaar bij Hollandsnieuwe en nooit problemen gehad

In de bijna 4 jaar dat ik mijn sim only heb van Hollandsnieuwe heb ik slechts 1x last van een storing gehad, en die was landelijk en ook redelijk snel opgelost. Kan gebeuren. Verder altijd prima ontvangst, goed werkende en overzichtelijke app en de prijs/kwaliteit verhouding is simpelweg goed! De klantenservice was ook vrij snel bereikbaar op momenten dat ik even een vraag had. Voor een doorsnee smartphone gebruiker die niet hele dagen zware bestanden aan het downloaden is is een sim only abonnement van deze provider i.c.m. een eigen telefoontoestel zonder twijfel één van de voordeligste mobiele oplossingen in de markt.

Service zoals het hoort !

Service zoals het hoort duidelijk weer gegeven en komen belofte na.

Aanbieding op het juiste moment

Al jaren klant bij HollandsNieuwe. Contract was afgelopen en rond die tijd was er een mooie aanbieding. Dus verlengd!

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht