gewoon niets op aan te merken

Abonnementen zijn makkelijk af te sluiten. Er is een goede helpdesk en bovendien is alles online heel overzichtelijk bij te houden. Zelfs overstappen of verlengen gaat super easy.

Super tevreden altijd goede ervaring

Ik ben al jaren Hollandsnieuwe abonnee en is prima tel ook altijd goed geholpen en aardig personeel wat je goed helpt b.v met verlenging en heb al diverse nieuwe leden aan gemeld Toppie een aanrader voor een ieder

Prima service, vriendelijke en empatische helpdesk

Overal goed bereik en een goede prijs.

Met Hollandse nieuwe beter bereikbaar dan met de provider van mijn werkgever. Nette prijs voor goede kwaliteit.

Ik zit al lang bij jullie dat bewijst dat ik erg tevreden over jullie bent.

Wederom voor HN gekozen

Goede klantenservice, nette prijzen en super snel geleverd.

Meer dan tevreden over HollandsNieuwe en dat al vele jaren lang

HollandsNieuwe was jarenlang geleden één van de eerst waar je vanuit je bundel in het buitenland kon bellen en sms-en zonder extra te betalen. Dat vond ik toen al een dikke plus. Tot op heden overal bereik en een handige HollandsNieuwe-app.

Tevreden

Al jaren klant en naar tevredenheid. Bij de aanschaf van een nieuw toestel prima geholpen dus zeer tevreden!! Wat ik wel jammer vind is dat je bij de aanschaf van een duur toestel summier aan accessoires krijgt dat vond ik wel teleurstellend. Vr groet Koene-Caboni

fijne provider

ik zit al jaren bij Hollandsnieuwe. In het begin had ik nog weleens problemen met internetverbinding (2015) maar de afgelopen jaren is hollandsnieuwe echt goed verbeterd. Ik heb goede verbinding, snelle service als er iets is en dat voor een lage prijs.

Super! Goed netwerk

Ik vind dit een goede provider. Want je krijgt voor een scherpe prijs goed netwerkkwaliteit

Redelijke dekking

Groot verschil met aantal MBs t.o.v vorige keer bij mijn abbonement. Vreemd dat mijn vrouw wel internet heeft buiten de Wifi en ik niet

Prima provider met uiterst scherpe prijzen en goede dekking.

Heb al jaren deze provider, mijn vrouw en dochter ook. Is betrouwbaar en heeft praktisch geen storing. Ook voor een goed kooptoestel of all inclusive abonnement is dit het juiste adres. Voor meer toestelkeuze is Belsimpel/Hollandsnieuwe ook prima. Alleen 5g ontbreekt nog.

snel en gemakkelijk verlenging geregeld

Na 1 jaar abo sim only zonder toestel nu verlenging met toestel. Snel en gemakkelijk verlenging geregeld, toestel volgende dag geleverd

Werkt goed

Werkt goed. Jammer dat er geen onbeperkte data optie beschikbaar is. Het gaat bij mij goed meti de huidige opties, maar ik kan er niet naar over als ik het nodig heb.

Goede ervaring: opwaarderen is goed in te stellen en bundel klopt

Goede ervaring: ik ga bijna nooit buiten mijn bundel, en als dat het geval is wordt er 5 euro opgewaardeerd en wordt ik gewaarschuwd zoals ik heb ingesteld.

Ben zeer tevreden over hetgeen mij geboden word.

Heb een goede verbinding, bij problemen word je goed geholpen en de betalingen gaan op de correcte wijze. Tot nu toe “al heel wat jaren” ben ik dik tevreden.

snelle en eenvoudige verlenging

Gebruiksvriendelijk

Goede kwaliteitprijs verhouding

Goed netwerk. Goedkoop. Snelle aftersales.

Heel goede ervaring, goed geholpen.

Zeer goed geholpen

Probleem uitgelegd, geen probleem werd gelijk opgelist

Ik ben heel erg te vreden

Prima telecom aanbieder goede prijs-kwaliteitverhouding..

HN is al vanaf het begin van hun bestaan mijn telecomaanbieders, dat zeg genoeg. Waar ik in alle revieuws de aandacht op probeer te vestigen is het prijsbeleid van het buiten de bundel gaan welke ik niet in verhouding vind staan met het de eerder benoemde goede prijs-kwaliteitverhouding.

het kan niet beter

alles op tijd de rekening,en duidelijke uit een zetting

Geweldig heel goed goede service

heel goed

Gied verzorgd

Snel, goed en uitstekende service

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht