nooit geen problemen

prima service

Duidelijke service

De service is duidelijk, handige app en flexibel in het eventueel aanpassen van je bundel.

Geweldig,

Geweldig nooit geen problemen.

Na enkele nare ervaringen bij andere providers kwam ik via een vergelijking van Consumentenbond bij Hollandse Nieuwe uit. Belangrijk verschillen zijn voor mij overzicht en de optie van begrenzing van je tegoed (zodat je niet ongemerkt schulden maakt door bijv. downloaden van filmpjes), betrouwbare en persoonlijke dienstverlening (goed bereikbaar telefoonnummer waar je een mens treft die je daadwerkelijk helpt iets op te lossen zonder je direct iets anders te willen verkopen).

Prima provider. Nooit problemen én nog goedkoop ook.

Zie boven.

Tevreden over de mogelijkheden en telefoonkosten van Hollandsnieuwe.

Geen min punten.

Goedkoop.

Telefonisch of online, altijd duidelijk.

Lekker makkelijk en betaalbaar

Lekker recht toe recht aan abonnementen, met een bundel die je voor drie diensten kunt gebruiken. Dus bellen, sms’en en data naar eigen behoefte uit je bundel te halen. Voor mij super handig, ik hoef niet te kiezen welke dienst ik meer of minder moet kiezen.

Gewoon goed

Al klant sinds 2011. Prima bereik en prijs!

Helemaal tevreden

Gemakkelijk aanpassen van mijn abonnement. Mooi aanbod van nieuwe telefoons

Totaal geen problemen

Op de app makkelijk te zien het resterende Mb. Ook netjes bericht wanneer de abonnement kosten worden afgeschreven.

Nooit geen problemen ben ook geen grootgebruiker

Gebruik en verlenging altijd onder problemen. Voordeeltje komen automatisch,

Geen gedoe..........

Geen gedoe...... prima tevreden.

Nooit gezeik

Ik zit nu al 4 jaar bij Hollandsnieuwe maar ik heb nog nooooit problemen gehad. Ik raad iedereen Hollandsnieuwe aan te gebruiken tot je dood!

Ik heb goede ontvangst

Ben er blij mee.. veel belminuten voor weinig geld.Altijd overal bereik

Overal bereik .. veel bellen voor weinig geld .

Goede uitleg daardoor makkelijker beslissen.

Keuze van een toestel en aankoop werd goed uitgelegd waardoor het makkelijker om een beslissing te kunnen nemen.

Nieuwe toestel snel geleverd.

Altijd goed!

Ik maak nu 4 jaar gebruik van Hollandse nieuwe en ik heb nog nooit problemen ondervonden. De telefoons krijg je hier voor scherpe prijzen al met al zijn we hier in dit huishouden zeer tevreden!

PUK-code kwijt

Vanaf zaterdag mijn PUK-code kwijt. Maandag Hollands Nieuwe gebeld met mijn vaste telefoon. Binnen 2 minuten actuele PUK-code gekregen en de uitleg hoe ik die voortaan zelf kan vinden door in te loggen. Zeer rustige, servicegerichte benadering.

Prima provider

Prima provider, bevalt goed. Gebruik is overzichtelijk terug te vinden. Fijn dat alles uit 1 bundel komt. Groot nadeel; overgehouden tegoed is direct weg! Is toch mijn geld dus zou het graag kunnen opsparen voor bijv vakanties.

Fijne provider, overzichtelijk en gewoon goed

De reden dat het geen vijf sterren zijn is dat de bundel niet buiten Europa gebruikt kan worden.

Ik ben heel tevreden om klant bij Hollandsnieuwe te zijn

Ik ben zeer tevreden met de service van Hollandsnieuwe. Vorig week had ik een probleem met mijn mobiele netwerk. Hiervoor belde ik de klantenservice en werd direct geholpen. Ik ben Hollandsnieuwe zeer dankbaar voor haar uitstekende service.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht