Zeer prettige provider

Al lange tijd bij HN. Overzichtelijke site met om de 2 jaar weer geweldige aanbiedingen met toestel. Nu ga ik maar 18,50 betalen met een spiksplinternieuwe Samsung. Ook de app is handig, zodat je snel kunt zien wat je tegoed is en evntueel direct kunt aanvullen. En omdat ik ook bij Ziggo zit nog eens extra beltegoed! Kortom fantastische provider waar ik nooit meer weg ga.

Ik ben al vele jaren klant. Zeer tevreden

Al jaren mijn provider zonder problemen.

Ik heb zojuist mijn contract weer voor 2 jaar verlengd omdat ik al jaren een tevreden klant ben.

Super goede service

Snelle levering en goedkope tarieven!

goed en goedkoop

prettige organisatie

prima sevice

Snel duidelijk en goede prijs

In binnen- en buitenland altijd goed bereikbaar

We reizen vaak naar Duitsland ( Sauerland bijv.) en België en nooit geen problemen gehad met slecht bereik.

Goede provider sherpe prijs

Goede provider scherpe prijs

Blij dat ik iemand telefonisch kan bereiken!

Anders zou ik mijn abonnement namelijk niet hebben verlengd. Persoonlijk contact is voor mij erg belangrijk.

Duidelijk, gebruiksvriendelijk/makkelijk, prijstechnisch erg aantrekkelijk en behulpzame/vriendelijke helpdesk

Betrouwbaar

Duidelijke berichtgevingen

Storingsvrij.

Zeer goede prijs/prestatie vehouding.

Prima verbindingen met bijna geen storingen voor een redelijke prijs

Vind dit een goeie provider met prima telefoon en internet verbindingen tegen een niet te hoge prijs. Het fijne is ook dat je alles uit 1 bundel doet, internet en telefonie. Punt van kritiek, nog geen zicht op 5G verbinding

Ik vind het goed

Ik vind het goed over hollandse nieuwe ik volg als ik via de mail krijg of de site van hun. Groet Esra

Altijd goede ontvangst

Ik ben al jaren bij hollands nieuwe en nog nooi problemen gehad Gewoon super

Prima !!!

Heb voor de derde keer mijn abonnement verlengd want ben zeer tevreden over Hollands Nieuwe. Niet duur en goede ontvangst overal.

Betrouwbaar betaalbaar

Heb mijn contract weer verlengd voor 2 jaar. Ben erg tevreden over Hollandsnieuwe. Betrouwbaar en betaalbaar. Alles uit één bundel en op de app is het verbruik goed te controleren. Duidelijk en correct.

Makkelijk verlengen

Het was erg makkelijk om mijn abonnement te verlengen, mogelijkheden overzichtelijk op een rijtje dus makkelijk kiezen. Ik had geen behoefte om van provider te wisselen want Hollands Nieuwe bevalt me prima.

GEWELDIG

Ik ben een vaste klant en ik heb heelveel mensen van Hollandsnieuwe verteld en er zijn veel mensen die hebben gezegt leuk dat je een vaste provider heb er zijn genoeg mensen die hebben Hollandsnieuwe klant geworden. Ik ben nog steeds blij met Hollandsnieuwe.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit voor de prijs. De alles in een bundel is ook erg fijn en het feit dat je niet buiten de bundel kunt komen is erg fijn voor kinderen. Nooit onverwacht hoge rekeningen.

Alles werkt prima!

De eerste installatie was even zoeken. Dienstverlening verder is naar wens. Ook het dagelijks gebruik bevalt goed. Aandachtspunt is m.i. het meeleveren van een cleaner cq beveiligingsapp?

Goed dekkingsgebied en alles uit 1 bundel

Zeer tevreden, goed netwerk en voor een gunstige prijs. Ook extra bundelvoordeel in combinatie met Ziggo. Voordeel dat alles uit 1 bundel komt.

Uitstekende mobiel-provider no-nonsens, goed bereik.

In Nederland en Europa goed bereik. 1 X op vakantie geweest in de states en daar was geen bereik. SMS-en ging geloof ik wel maar dat weet ik niet meer.

Snel en betrouwbaar

Verlenging en nieuwe telefoon snel geregeld

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht