Goedkoop abonnement voor mij genoeg mb

Alleen jammer dat je dat goedkope abonnement op tv moet zien en niet als abonnee hierover bericht krijg. Heb nu een half jaar teveel betaald daar mijn abonnement al afgelopen was en ik dus mijn oude bedrag nog steeds betaalde.

Het gemak van Hollandsnieuwe

Al jaren heb ik HN en verleng steeds weer omdat alles eenvoudig is , aanpassen tijdelijk omhoog en ook omlaag. Het is een fijne provider.

tevreden

klantvriendelijk. goed geholpen toen mijn telefoon stuk ging in het buitenland,

Goed geholpen en geadviseerd door medewerker.

Snelle helpdesk

Een snelle helpdesk die met je meedenkt en daardoor kon ik een telefoon die ik op het oog had ook meteen telefonisch mee bestellen met het verlengen van mijn abonnement. Vijf jaar geleden kon je nog een half uur wachten voordat je de helpdesk aan de lijn kreeg, met bijbehorende irritante in-de-wacht muzak.

Eenvoudig zelf te regelen met transparante informatie en tarieven

Gemak en snelheid met goede prijs kwaliteit verhouding

Snel en duidelijk

Snel door de menu’s snelle reactie en snel ontvangen duidelijk contract

Nooit problemen

Nooit problemen met Hollandsnieuwe. Altijd prima bereik, site is duidelijk en je vindt snel als je wat wil weten. Enige jammere is dat ze niet meer hebben dat je je beltegoed kan meenemen naar een volgende maand.

Prima geregeld

Voor ons een zeer betaalbaar abonnement. En als er wat is? Lukt het niet online dan kan je gewoon bellen

probeer te verlengen, NIET duidelijk wat ik krijg, SLECHT te bereiken

Ieder jaar een probleem

Snelle levering nieuwe telefoon. Goede bereikbaarheid

Duidelijke en heldere site en voorwaarden.

Ik vind dat jullie een prima site hebben en dat ik makkelijk alles kan vinden waar ik behoefte aan heb. Prijs zijn prima voor mijn gebruik.

Blij met hollandsnieuwe

Mobiel snel geleverd. Lage prijzen.Ik blijf nog wel even hangen bij hollandsnieuwe.

Goede prijs, ontzettend vervelende pr telefoontjes

Scherpe prijs voor fijn pakket. Erg vervelend dat ik 3 keer per week gedurende een maand lang werd gebeld door een pr medewerker. Voelde echt als stalken. Dit maakt dat ik erover nadenk mijn abonnement te stoppen

Al jaren een tevreden klant

Ik zit al jaren naar tevredenheid bij Hollandsnieuwe, het systeem van een maandelijkse bundel (waar je nooit per ongeluk overheen kan gaan) bevalt mij prima. Het abonnement is voordelig en waar voor z'n geld, verder kan je alles zelf prima regelen via website of app.

Hollandsnieuwe! Top!!!

Ik ben al jaren klant bij hollandsnieuwe. Ik ben heel tevreden, leuke acties en overzichtelijk! Mijn nieuwe telefoon ook nu weer snel geleverd! Top!

klantvriendelijk en menselijk

Er waren wat problemen met mijn mobiel. Er werd plotseling heel veel van mijn belminuten afgeschreven. Zij hebben niet alleen het probleem opgelost maar ook de verloren belminuten vergoed. Bij deze provider wil ik graag blijven.

In een woord Prima

Waardeloos

Ik ontvang een smsje dat het ziggo voordeelpakket extra’s kan opleveren. Niemand kan me iets meer vertellen: Zigggo bellen levert heel gedoe over Vodafone op, ik zal door Vodafone over ca 5 min teruggebeld worden. Nooit iets gehoord. Dan maar Hollands Nieuwe bellen, wel mobiel abonn aangepast maar “voor de rest moet u bij Ziggo zijn, ik weet niets van dit bericht” (?! HNmedewerkster toch!?). Eind: helaas geen voordeeltjes, u bent al klant bij Ziggo. Bespaar me deze onzin sms-jes en informeer uw medewerkers over communicaties met klanten!!

slechte ervaring

kan geen afspraak maken bezorging telefoon door andere bezorger mijn telefoon nu tussen wal en schip

Snel geholpen

Via de chat-functie kreeg ik snel antwoord op mijn vragen en kon ik de juiste beslissing maken voor verlening van mijn abonnement.

Goede en heldere service, snelle levering

Onlangs een nieuwe telefoon aangevraagd. Website geeft een duidelijk overzicht. Bestelproces overzichtelijk en bondig. Correcte levering van het toestel. En ooooooh wat was dat doosje met paaseitjes een prachtig idee. Wel vreemd dat in de toestelverpakking geen oortjes zaten en geen bruikbaar laadsnoer. Niet dat ik die nu nodig heb, maar toch raadsel. Overige ervaringen met HN qua klantenservice zijn goed. Chatten gaat prima en Is oplossingsgericht.

Hollandsnieuwe is top!

Ik werd altijd snel geholpen. Klantenservice is top: vriendelijk, behulpzaam. Daarom blijf ik bij Hollandsnieuwe.

Goed, maar.......

Mijn vraag was: kan ik extra beltegoed kopen, per direct tót aan datum nieuw tegoed (14 dagen). Antwoord was ja, werd direct ‘geregeld’, maar op bevestigingsmail bleek dat toch pas te gelden vanaf 10 april (datum nieuw tegoed). Dan heb ik het niet meer nodig. Bij tweede gesprek, andere collega, is dit rechtgezet. Blijkt dus: ik kan niét tussentijds, halverwege maand van beltegoed, extra tegoed kopen.

Top. Goede service.

Goede service, overzichtelijke facturen.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht