Super goede service

Uitstekende provider

Werkt gewoon goed !!!

Topclub

Mijn abonnement liep af verlengt met een iphone12 mini in deal keurig geholpen helemaal goed

mijn ervaringen met hollandsnieuwe zijn goed.

als iets goed gaat hoef je dat toch verder niet te omschrijven.

Goede ervaringen met hollandsnieuwe.

Kort en bondig hele goede ervaringen met hollandsnieuwe.

Prima mobiel aanbieder, hollansnieuwe!!

Hollands Nieuwe, is gewoon , een harstikke goede mobiel enz aanbieder.

Snelle levering/goede service

Ik ben zeer tevreden met Hollands Nieuwe als provider, vanwege de goede service en snelle levering van mijn telefoon.

Volledig

Prettige

Gewoon goed en makkelijk

Goede ervaringen met Hollands Nieuwe en makkelijk wijzigingen en verlenging te bewerkstelligen

Zorgeloos

Goede service altijd goed bereik niks te klagen

Makkelijke abonnement met kinderen gaat nooit over de bundel heen . Tegoed op dan ken je opwaarderen via de site. Niet dat er ineens een rekening binnen komt met 100 euro betalen bijv

Netjes te woord gestaan , goede afhandeling

Netjes te woord gestaan , goede afhandeling

Prima.

Zoals ik al opmerkte ik ben goed geholpen. De bestelling was zoals ze aangaven precies op tijd. het over schrijven van het oude nummer is correct gegaan. Dus ik ben tevreden met mijn nieuwe Apple Se 2020.

Met Hollandsnieuwe altijd mobiel bereikbaar

Prima mobiele provider. Overal en altijd goede ontvangst. Het werkt zoals het moet. Prima. Houden zo

goede service , duidelijke communicatie

bestelling en het hele proces was duidelijk. De communicatie en de stappen waren duidelijk. Snelle levering, tevreden met besteld product.

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen met verlengen van mijn contract

Snel geregeld

Voor half tien besteld en dan de volgende dag al in huis

Uitstekend!

Prima provider, nooit problemen, zeer tevreden!

Hele fijne betrouwbare organisatie

Ik zit al jaren bij Hollands Nieuwe en nog nooit problemen ondervonden. Altijd lage kosten voor zowel abonnementen als sim only en goed geprijsde telefoons. Kortom zeer tevreden!

Werkt goed en duidelijke, werkbare app.

Ik vind het een prima provider, werkt goed en overzichtelijk in de app.

Ik ben tevreden met het netwerk. Ik heb nooit plotseling een hoge rekening als je bijvoorbeeld buitenlandse nummers beld. Ik geef een 9 omdat ik het jammer vind dat ze voor bestaande klanten die verlenging geen extraatje krijgen (vaste klanten korting).

Nooit problemen mee

Nooit problemen en goede app

Hollands nieuwe is prima. Heb eigenlijk altijd telefonisch contact in binnen en buitenland. Contact bellen via wats app is ongeveer 95%. Deze 5% dat het niet lukt heb je ook met andere providers. Ik ben zeer tevreden over hollansnieuwe .

Gewoon goed

Alles gaat eenvoudig via de website

Prima afgehandeld!!

Op mijn vraag en verzoek werd deskundig ik door een vriendelijke medewerker te woord gestaan en uitstekend geholpen!

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht