een fijne provider met scherpe prijzen

Meest van de tijd zeer tevreden, een keer probleem gehad met twee simkaarten in een DUO-sim telefoon. (zakelijk en privé) Dat ging helaas niet samen terwijl het jaren wel zo gefunctioneerd had. Is ook niet opgelost, een extra telefoon moeten kopen!

Is heel goed

Is heel goed

Netjes geholpen, duidelijke informatie

Vriendelijk en duidelijk.

Altijd leuk een nieuwe telefoon en het lopende contract verlengen.Het was zo gepiept.

ben gewoon super tevreden met Hollandse nieuwe

Mijn telefoon contract voor de zoveelste keer verlengt omdat ik tevreden ben over Hollandse Nieuwe en bij hen een een prima prijs/kwaliteit verhouding aantref.

Prima provider, voordelig en probleemloos, gebruiker vanaf de start.

Goede snelle service

Goed geholpen, duidelijke website . Snelle afhandeling.

Goede service en snelle levering

Ben al een hele tijd klant bij Hollands nieuwe,en ben zeer tevreden

positief

Klantgericht, denken mee

Zijn zeer tevreden goede service

Je wordt gewaardeerd , dat je al lang klant bent en dat is normaal voor nieuwe klanten.

Nooit geen problemen met Hollandse nieuwe

Mijn ervaring is altijd goed met Hollandse nieuwe

Nooit problemen gehad

goedkoop i.s.m. Ziggo

al jaren bij Hollands nieuwe met twee mobiele telefoons. Weinig tot geen klachten. Sim only is goedkoop en alles werkt zoals beloofd.

Ik ben blij met Hollandse nieuwe

Zeer goede netwerk

Goed service

Zeer tevreden Online mijn abonnement makkelijk verlengt

Uitstekende service

Prima prijsklasse, veel keuzemogelijkheden, goede service. Geen stilzwijgende verlenging, maar ruim op tijd herinnering en diverse aanbiedingen!

goed geholpen door helpdesk

snel en goed geholpen

Al jaren blij met Hollandsnieuwe

Ik vind de service van Hollandsnieuwe uitstekend, ook goede abonnementen voor een lage prijs. De hele familie heeft inmiddels een abonnement.

Top aanbieder!!

Top aanbieder voor o.a. een zakelijke abonnement, alles uit één bundel tegen een zeer voordelige abonnementsprijs. Als je Ziggo hebt krijg je er per maand ook nog extra MB's bij! Netwerk van Vodafone heeft overal wel een goed bereik en de snelheid van het mobiele internet is zeer goed.

Hollandsnieuwe, oude vertrouwde service

Twee jaar geleden voor het eerst klant geworden bij Hollandsnieuwe. Duidelijk contract en snelle levering. Bij vragen is de klantenservice vlot te bereiken. Mijn ervaring met de medewerkers is dat zij kennis van zaken hebben, meedenken, zeer klantvriendelijk zijn, de tijd nemen en eventueel telefonisch meteen een (nieuw) contract verzorgen. Via een app van Hollandsnieuwe heb je alle gegevens bij elkaar en kun je desgewenst op elk moment aanpassingen doen. Ik blijf dus klant!

Slechte klantenservice

Klantenservice wil absoluut niet met de de klant meedenken om tot een goede oplossing te komen wanneer er een defect toestel is ontvangen door de klant. Medewerker van hollands nieuwe komt erg onaardig en ongeïnteresseerd over en blijft standaard zinnen uitkramen om een vorm van empathie te veinzen. Kortom; prima service, totdat het bedrijf iets voor de klant moet betekenen.

Goede service, prima netwerk, voordelige kosten

Ik ben inmiddels 8 jaar klant bij Hollands Nieuwe en maak altijd al gebruik van Sim Only. Hollands nieuwe biedt scherp tarief tegen goed kwaliteit netwerk. 2 keer storing gehad in 8 jaar tijd.

Goed, niet meer zo modern.

Niet altijd duidelijk, site is wat achterhaald (ouderwets).

Alles leek duidelijk, maar weten nog niet genoeg

Willen met 06-10825414 overstappen naar HN. Hebben inmiddels pakket ontvangen met chips, maar ons abonnement bij Tele2 loopt nog tot april. Er werd meegedeeld dat HN overgang regelt. Maar hoe en wanneer we de chip in onze telefoon moeten plaatsen is niet duidelijk.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht