Soepel geregeld mijn verlenging

Hoe makkelijk kan het zijn? Nou zo makkelijk dus, een paar klikken en helemaal geregeld. Soort van verfrissend dat het soepel georganiseerd kan worden. Kunnen veel organisaties een voorbeeld aan nemen.

goedkoop en makkelijk

het verlengen van het contract, het aanpassen van het aantal GB's, aanpassen van gratis bellen, allemaal geen probleem en snel geregeld

Ik heb pas twee contact gehad met jullie. Ik kan hierdoor weinig verkeerds zeggen!!

Super berijk

Alleen dat er nog geen 5 g is

Hollandsnieuwe staat voor een stukje geluk.

Hollandsnieuwe staat bij mij voor duidelijkheid en goede en snelle service.

snel en gemakkelijk online geregeld

ik moest mijn abonnement verlengen, is nu 2 jaar langer ;) en het ging in een paar muisklikken...

Goed corret snel.prijs kwaliteit goed.

Geen problemen

Alles werkt prima. Geen enkele storing ondervonden.

Zeer tevreden met dit contrakt .

Ik zit al jaren bij Hollands nieuwe en ben er zeer tevreden mee . Nooit problemen gehad en als er iets is dan helpen ze je snel . Ga weer verder met mijn nieuwe 2 jarig cotrakt .

Op de langzame invoering van 5G na, HN = betrouwbaar!

Al jarenlang een zeer tevreden gebruiker van HollandsNieuwe waar je met veel gemak alles online zelf regelt en je verder geniet van een betrouwbaar netwerk...

Met tevreden wat Hollands nieuwe biedt.

Prima wat betreft bereik en geen klachten

Buitengewoon fantastisch

Bij welke telefoonaanbieder krijg je tweeduizend minuten voor €7,50,-? Zeven euro vijftig cent. Daar kan je de hele maand voor bellen. Dat komt ook omdat ik abonnee van Ziggo ben. Daardoor krijg ik duizend minuten extra.

nooit moeilijkheden gehad

werkt perfekt

Goed en goedkoop

Perfecte service

Goed geholpen via de telefoon

Zeer tevreden en snelle service.

Ben al jaren klant bij Hollands nieuwe en ben zeer tevreden. En dat voor een zeer redelijke prijs.

Super fijne provider, altijd bereik en een fijn prijsje!

Al jaren klant, HN bevalt erg goed. Voor mij geen overstap naar een ander.

Sinds ik Hollands nieuwe heb, heb ik bijna geen problemen meer met telefoneren! Héél af en toe nog valt de verbinding zomaar weg! Maar vlgns experts komt dat doordat ik in een nieuw appartement woon! Met veel beton dus!

perfect

prettig en snel geholpen

Hele goeie service.

Makkelijke site om uit te zoeken wat je wil.

Prima provider

Alles op tijd netjes vooraf bericht sturen als de rekening komt ik ben zeer tevreden

Snelle levering en goede ondersteuning.

Website is overzichtelijk. Ik zie de abonnementen van mij en mijn kinderen in 1 oogopslag staan. Verlengen is eenvoudig. Voldoende keuze in toestellen. En binnen 24 uur kon ik na een kapotte telefoon met mijn nieuwe telefoon aan de slag. Ik ben al jaren erg tevreden over Hollandse Nieuwe.

Goed en makkelijk op de site

Goede provider, betrouwbaar netwerk

Geen negatieve ervaring