Al 4 jaar bij Hollansnieuwe

Geen enkele klacht!!! Allesprima geregeld!!!

prima provider no nonsense

prima provider, handige website overzichtelijk lekker zelf regelen en als het moet kan je contact hebben. afgestemd op de nieuwe wereld.

Ik ben een tevreden met Hollandsnieuwe

Alles wordt netjes op tijd gedaan Bedankt

Vrijwel overal bereik geen storingen een betrouwbaar provider.

Alles goed geregeld

Nooit geen problemen gehad!

Ik ben zeer tevreden werd erg goed geholpen

Goeie provider

Niet duur,nooit problemen met het netwerk,makkelijk extra mb opwaarderen,klantvriendelijk en goede service

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen door een dame van de klantenservice met het bekijken van onze nieuwe abonnementen. Nieuwe telefoon ook snel in huis.

Telefonisch goed en vlot geholpen

Ik ben al jaren klant, maar raakte door veranderd belgedrag opeens snel door mijn bundel heen; die was niet meer toereikend. Ik heb gebeld en heb nu een bundel die beter bij me past en die bovendien (veel) goedkoper is. Ik kreeg daarom een beetje geld terug. Hartstikke fijn en klantvriendelijk! Het zou nog klantvriendelijker zijn als u tijdig zou signaleren dat een klant een bundel heeft die niet meer bij hem/haar past, een te dure bundel dus, waarop u dan actief een betere aanbieding geeft. Want nu worden klagers en klanten die dreigen weg te lopen beloond en de trouwe klanten uitgemolken. Dus dat kan beter!

Heel vriendelijk, gezellig en professioneel

De persoon die mij hielp was een heel vriendelijke vrouw. Ik had niet het gevoel dat ik met een doorgetrainde 'robot' aan de lijn zat, maar met iemand die gewoon zin had om te helpen en wist waar ze het over had. Ga zo door!

Heel tevreden, vlotte levering en goede service

Heb al meerdere keren een mobiel besteld, nog nooit problemen ervaren. Bij vragen altijd prima geholpen.

Goede service/ dienstverlening van Hollands Nieuwe Hele mooie refutbished telefoon

Goede en buitengewoon snelle srvice

Ik belde met klantenservice omdat het oude toestel van mijn dochter defct was. In no time goed advies en duidelijke uitleg hoe een nieuw toestel aan te vragen. De dag erna werd het toestel al bezorgd.

Geweldig goed abonnement

Mijn rekeningen kloppen steeds, Mijn abonnement is goed afgestemd Goede service

Nooit problemen

Nooit problemen. Zou wel willen dat je ander aflever adres op kan geven..Nu moest ik naar postafhaal. Waarom kan het niet op het werk adres.

Prima daar vertrouw ik weer op!

Heb een abonnement lopen voor mijn werk bij Hollands Nieuwe wat prima bevalt... Wilde van mijn privé telefoon waar ik bij Simyo mee zit naar Ben overstappen (ben ik alleen klant geweest beviel goed) maar die hebben de plank nu flink misgeslagen (lang verhaal) Resultaat bestelling geannuleerd ...boos... Nu overgestapt naar Hollandsnieuwe ik vertrouw de op dat dit goedkomt nu...

Goede service van hollandsnieuwe. Tevreden klant; geen behoefte om elders te kijken.

Uitstekend. Abonnement verlengd fluitje van een cent. Geruisloos en zonder gedoe over naar nieuwe contractperiode.

Ben al jaren bij Hollandsnieuwe en nooit problemen. Goede verbinding, goed betalingssysteeem, goede app.

Al jaren een goeie ervaring met alles

Al jaren heb ik mijn mobiel via Hollands nieuwe en het werkt goed, de service heb ik ook goeie ervaring mee, nog nooit ben ik tegen iets aangelopen tot nu toe.

Maandag besteld en de volgende dag zonder probleem in huis. Samsung Galaxy A12 me vrouw is er erg blij mee.

het kan niet beter

het is uit de kunst

heldere site

Zeer tevreden. Goeie ontvangst overal.

Ik heb er een mooie deal mee gesloten .

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht