Prima geregeld

gewoon wachtwword herstellen

het werkt

Heel erg tevreden

Eenvoudig en duidelijk

Ik ben al jaren klant bij Hollands Nieuwe en heb niks aan te merken

perfecte service.

heb al jaren een telefoon van Hollandsnieuwe ben er erg tevreden over. Hoop dat het zo mag blijven

Onduidelijk

Ik had een iphone se besteld met 64GB geheugen. Kwam echter 2 minuten na de druk op de bestelknop tot de ontdekking dat ik met 128GB had moeten bestellen. Snel nog even wijzigen denk je dan....? Niet dus. Enfin, pakktje weigeren bij bezorging las ik bij de retour procedure. Gaat ie direct retour. De Bezorger kwam, zette alles voor de deur en zat helaas al weer in zijn auto toen we de deur open deden. Geen kans om de bestelling te weigeren derhalve. Nu aangetekend terug sturen (kosten klant) . Retour formulier invullen etc. Erg onhandig. Niet happy. Niet klantvriendelijk

Super goed en betrouwbaar

Goed en betrouwbaar

Beantwoord totaal aan mijn verwachtingen

Beantwoord totaal aan mijn verwachtingen.

Goede service duidelijke voorwaarden 2 jarig abonnement verlengt met 2 jaar Sim Only 6000 met onbeperkt bellen en sms'n zeer tevreden met hollandsnieuwe kan mijn abonnement maandelijks aanpassen naar eigen behoefte klantenservice deskundig, behulpzaam en klantvriendelijk. financieel geen addertjes onder het gras

Super provider

Altijd bereik en goede service

Zeer tevreden over Holland nieuwe

Heb al jaren een abbonement bij Hollands ieuwe en dit zeker tot volle tevredenheid. Raad het ook zeker aan als mensen op zoek zijn!

goede service altijd vriendelijk en goed ben zeer tevreden met Hollandsnieuwe.

Duurder en langer aan vast zitten.

Het abonnement is duurder geworden en je zit er nu 2 jaar aan vast. Ja het kan wel voor 1 jaar hoor maar is weer 1€,- per maand duurder.

weinig last en veel ust

Sinds twee jaar ben ik klant. Ik wordt goed geïnformeerd en alles verloopt soepel. Ga nog even 2 jaar door met dit mooie bedrijf.

Alles is prima

Heb zeer prettige ervaring met Hollands nieuwe

Betrouwbaar en makkelijk

We zijn al jaren gebruiker bij Hollands nieuwe, tot volle tevredenheid. Makkelijk en betrouwbaar in gebruik.

Gewoon uitmuntend ,al 12 jaar klant ,nooit geen klachten ervaard.

Goeden snel goedkoop

Gewoon goed.

Er is nog nooit iets fout gegaan.

zeer tevreden

ik ben zeer tevreden met Hollandsnieuwe! Heb nu mijn 2de telefoon en bevalt prima!

Prima provider

Voor mij is het grote pluspunt dat alles uit één bundel gaat. Verlengen en bestellen is uiterst eenvoudig.

Super tevreden

Altijd goed bereik en word goed oo de hoogte gehouden wanneer er een incasso plaats vind etcetera. Alles is gewoon goed geregeld zoals het hoort. Hollands nieuwe.....TOP!

Een zeer vriendelijke en kundige dame

Ik trof een zeer vriendelijke en kundige dame aan de telefoon die mijn probleem kalm en rustig oploste.

De beste

Al vanaf het begin bij Hollands Nieuwe en nog nooit een probleem gehad. De dienstverlening is optimaal en ze zijn goed en snel te bereiken.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht