Altijd TOP!!!

Alles is altijd prima geregeld, prima service, klantenservice geweldig en vriendelijk. Ik ben er blij mee!

Nooit een probleem

niet duur, duidelijk abonnement

Het bevalt mij prima bij Hollands Nieuwe,al 3 jaar klant.

Zeer goede betrouwbare provider

Ik ben al jaren bij deze provider en nog nooit geen problemen gehad.

Vriendelijk, netjes en vakkundig geholpen.

Niets aan toe te voegen.

Uitmuntend

Heel correct geregeld allemaal.

Nooit geen klachten gehad.

goeed

Noodzakelijk

Onmogelijk om normaal een nieuw toestel aan te schaffen bij contractverlenging, daarnaast een zeer matige klantenservice.

Prima!!!

Ik ben al járen klant van Hollands nieuwe en ook al jaren tevreden. Heb al vaak een telefoon besteld en dit is altijd prima afgehandeld. Ook over mijn abonnement ben ik zeer tevreden, ga zo door Hollands nieuwe!!!!!!dan wil ik ook nog graag jaren bij jullie blijven! Dank voor de goede service!

Prima budget abonnement

Ik was de afgelopen periode tevreden, dus daarom verlengd.

Prima en snel geregeld met de app

Heel makkelijk en snel aanpassingen mogelijk met de hollands Nieuwe app.

Nooit geen problemen.

Verlening abonnement

Goede telefonische ondersteuning en een snelle levering.

Al jaren weten we waar we aan toe zijn!

Ons hele gezin heeft een abonnement en dit bevalt ons heel goed. Waarom geen 10? Ik zou graag de MB’s willen kunnen verdelen in het gezin.

Heel tevreden

Ben al jaren bij Hollandsnieuwe en het bevalt nog steeds heel goed

Tot nu toe alles prima verwerkt en daarover geinformeerd

Zie bovenstaand

Goede

Als goede service

Prima , niks mis mee

Nooit problemen, elke 2 jaar een nieuwe telefoon.

Het feit dat ik nooit contact heb met Hollandsnieuwe is natuurlijk het beste signaal om te kunnen constateren dat de dienstverlening top is. Ik krijg op tijd een emailtje dat het contract afloopt met het verzoek om te verlengen. Aangezien de prijs/kwaliteit verhouding prima is heb ik dan ook geen enkele reden om een eventuele overstap naar een andere provider te overwegen. Complimenten aan Hollandsnieuwe.

Al jarenlang tevreden klant. Geen behoefte om naar ander over te stappen. Daarom weer nieuw toestel aangeschaft en abonnement aangepast!,

Meer dan goed

Meer dan vriendelijke, duidelijke en behulpzame medewerkster. Iemand die met je meedenkt.

Al jaren probleemloos vaste klant.

Binnen ons gezin betrekken we alle 5 al jaren probleemloos onze telefoons en abbonementen via Hollands Nieuwe voor een mooi tarief.

Gewoon goed

Gewoon goed maar zou ook graag aanbod zien van meer MB nu duur als je bij moet bestellen

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht