Ik ben zeer tevreden over Hollands Nieuwe.

Er wordt goed meegedacht met je wensen. Ook als het niet in hun voordeel is, goed advies dus.

Goede en eerlijke aanbiedingen

Al acht jaar hebben wij elke 2 jaar nieuwe telefoons voor een redelijke prijs. Ook met de bundels, verhoogd met het Ziggo combi-tegoed, zijn we tevreden.

De ervaringen zijn goed momenteel.

Tot op dit moment geen problemen ondervonden met onze abonnementen , volgen de aanbiedingen op de voet.

Prima..maarrr.

Verder prima....maaarrrr...als klant van het eerste uur vindt ik dat klanten die verlengen toch wat beter gecompenseerd mogen worden... En dat met 3 abbos...nog nooit iets "gekregen"

Duidelijke antwoorden en klantvriendelijk gesprek

Een telefonische check van de bestelde producten. Duidelijk antwoord gekregen. Alles was goed doorgekomen.

Zeer tevreden!!!!

Ben al een aantal jaren klant bij Hollandse Nieuwe en zeer tevreden. Mijn vrouw ook overgestapt van KPN naar Hollandse Nieuwe en ook zeer tevreden, Ga zo door!!!!!!

Wij hebben goede kwaliteit.

Prima!!

Goede service en nooit storingen! Tweejarig contract en nu weer verlengd! Zeer tevreden klant!

Altijd goed ontvangst

Altijd goed bereikbaar nooit geen storing gehad klantenservice ook prima. Gaat zo door

Al vele jaren tevreden klant!

Al vele jaren tevreden klant, dit door prima netwerk welke (bijna) geen storingen heeft. Nu deze week opnieuw verlenging contract voor 2 jaar.

Goed, goedkoop, betrouwbaar, goede service

Ben al jaren consument bij jullie en het bevalt goed

Al jaren een sim only bevalt goed.

Betrouwbaar en correct

Al's er problemen zijn Dan wordt dat soepel opgelost

Nooit probleem gehad

Ik heb 2 mobieltjes en nooit een probleem gehad ga zo door, ik ben een tevreden klant

Is gewoon goed en voor een prijs/kwaliteit ,

Ben al jaren klant en zeer tevreden.App is klant vriendelijk.

Kordaat

Kundig vriendelijk to the point

Bij Hollandse nieuwe voel ik me prettig en vertrouwd.

Ze zijn goed bereikbaar, als ik er niet helemaal uitkomt met de website. Dan kan ik met de klantenservice bellen. En proberen ze je zo goed mogelijk te helpen.

Ben zeer tevreden, nog geen klachten gehad

Prima ervaring

De juffrouw aan de telefoon was erg klantvriendelijk, goed geholpen.

Je wordt als het nodig is goed behandeld. Ik ben al jaren klant en bel ze alleen als het abonnement verlengd moet worden.

Voor mij een prima provider.

Voldoet aan mijn verwachtingen met goede app.

Prijs en kwaliteit goed

Ik ben al jaren klant van Hollands nieuwe, nooit een klacht gehad ,erg fijn is een bericht als je beltegoed bijna op is. Vind alleen dat mensen die lang klant zijn een beloning mogen krijgen.

Prijs <-> Kwaliteit dik in orde

Efficiënte snelle service.

Efficiënte service waarvan ik al jaren zonder problemen gebruik van maak. Alles wordt online geregeld, verder geen omkijken na. Wijzigingen en afboekingen worden maandelijks kort bevestigd. Strak en gestroomlijnd, precies wat ik wil!

Goede service, altijd bereik! Ik ben zeer tevreden met hollandsnieuwe, Vrijdag nieuwe telefoon besteld met abonnement en zaterdag al binnen.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht