Snel en prima geregeld

Nieuwe telefoon en abonnement gekozen en binnen 24 uur telefoon binnen en alles geregeld. Goed op de hoogte gehouden via mails. Echt perfect

Verlenging abonnement prima geregeld

Gesproken met een hele vriendelijke medewerkster die mijn vragen heel duidelijk en correct heeft beantwoord. Compliment daarvoor!

Super tevreden

Ik ben al jaren klant van Hollandsnieuwe en ben nog steeds heel tevreden

Goede servive

Goede sevice en niet duur in abonnementen

Nooit problemen, goede dekking

Gisteren weer voor de 3e keer met twee jaar verlengd. Geen problemen gehad en vaak een prima bereik.

Adequaat contact en goede uitkomst

Vanuit Sim-only een toestel besteld, binnen 5 minuten geregeld en de volgende dag in huis. Al heel veel jaren een tevreden klant.

Goede service en nóóit problemen.

Toestel optijd geleverd.

WAs weer prima geregeld, mailen en de dag erna nieuwe mobile al binnen.

Heb tot op heden geen klachten.

Voor mij is het een goede provider.

Heel tevreden met Hollands Nieuwe

Als er iets niet goed is dan krijg je meteen een app of mail met uitleg

Goede kwaliteit telefoons en snelle levering. Goedkope abonnement en goede ontvangst.

Blij met mij als vaste klant?

Over het algemeen geen klachten, altijd een goed ontvangst. Wel wordt er gezegd dat zij blij zijn met mij als vaste klant maar dat blijkt nergens uit. Mijn maandbedrag gaat na verlenging omhoog, niet veel maar toch omhoog. Daarnaast is het laatste jaar twee maal het maandbedrag al omhoog gegaan terwijl ik een 2 jarig contract heb en je dan niet verwacht dat er een verhoging plaats vindt.

Prima service bij een prima bedrijf

Ik ervaar Hollandsnieuwe als een prima provider. Altijd goed netwerk, nooit last gehad van storingen. En zeer concurrerende prijzen!

Al 6 jaar klant

Nog nooit problemen gehad altijd goede dekking

goed en duidelijk

goed en nooit problemen

Tevreden

Al jaren ben ik een tevreden klant van Hollandsnieuwe. Goede service, goede prijs kwaliteit, Prettige app waarin alle info overzichtelijk staat.

Snelle verlenging .

De verlenging was snel geregeld.

Voortreffelijke ervaring met klantenservice!

Oude toestel was volledig kapot! Niets deed het meer. Dit in een tijd van een operatie en corona test. Dankzij Romy van de klantenservice had ik reeds de andere dag een nieuw toestel met nummerbehoud. Petje af!

Betrouwbaar, goede prijzen, goede voorlichting. Prima informatie over je tegoeden

Enorm tevreden ben al heel wat jaren klant

Vriendelijk en efficiënt

Functioneert naar behoren

Prettig dat de incasso van te voren aangekondigd word; tijdige informatie over afloop abonnement; fijn dat er geen onderscheid is tussen MSN/bellen/e-mails. Niet zo prettig dat tegoed niet meegenomen kan worden naar de volgende maand en dat het afgesproken bedrag tussentijds omhoog gaat.

goede service en betaalbaar

Wij hebben samen al enkele jaren een abonnement bij Hollandsnieuwe. We hebben nooit klachten, ook de website is overzichtelijk.

Goed advies, snel geregeld

Snel advies en vlotte levering. Zeer tevreden.

prima internet aanbieder

Prijs en prestatie is in overeenstemming, daarom opnieuw het contract verlengd

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht