Tevreden

Ben erg blij en tevreden met hollandsnieuwe. Top service, bedankt!

Prima aanbieder met voor elk wat wils.

Zowel met als zonder toestel prima mogelijkheden. Handige app waar je alles precies kunt volgen en indien nodig aanpassen.

Het contract verlengen was primageregeld met een vriedelijke dame!

Formeel correct maar niet bevredigende oplossing

De zakelijke naam veranderen vereist kosten maken voor een KvK uittreksel. Laat HN maar een abonnement nemen bij de KvK. Dus ga ik de naamstelling niet veranderen ook al is die incorrect. Ik maal er niet om.

Prima provider, ik ervaar geen problemen.

Prima provider, al jaren is Hollands Nieuwe mijn provider. Wat ik alleen erg jammer vind is dat ik geen melding krijg wanneer mijn abonnement bijna is afgelopen, hierdoor heb ik bijna een jaar een veel hoger maandelijks bedrag betaald. Als trouwe abonnee zou ik een berichtje hiervoor wel enorm kunnen waarderen.

Alles duidelijk

Nooit geen problemen gehad alles verloopt prima

goed bereik en geen problemen

Hollands Nieuwe heeft een goed bereik, hetgeen zeker in een grensgebied heel belangrijk is. De prijs / levering is van een goed niveau.

Altijd goed geregeld.

Heel tevreden.

Top provider

Zou het iedereen aanraden,

Zeer tevreden ....

Ben al jaren een zeer tevreden klant !!!

Nooit klachten

Ik heb een som only abonnement. Het is wat ik er van verwachtte. Nooit problemen

Moeilijk telefonisch bereikbaar

Lang in de wachtrij gestaan. Op de chat ging het prima en ben ik verder goed geholpen.

Goede service ga zo door

Geweldige provider

Prima, maar alles gaat wel via de app op telefoon. Het zou prettig zijn als er in bijzondere gevallen, bijvoorbeeld als abonnement verloopt er telefonisch contact zou zijn.

Prima zeer correct. Duidelijk

Zeer correct. Duidelijk en uiterst vriendelijk.

Ik ben heel tevreden met hollandsnieuwe

Ik ben altijd goed geholpen en er is nooit een storing Heel goed.

Snel en goed

Bestelling snel en goed geregeld. Wat wel irritant gaat worden is dat je bij iedere aktie op internet een evaluatie of review verzoek krijgt. Stop daarmee.

Redelijk betrouwbaar

Niet altijd goed bereikbaar van internet maar voldoende tevreden.

Altijd een goede service

Tot nu toe prima

Snel en praktisch geregeld

mijn account van Hollandsnieuwe

Nadat ik mijn account van Hollandsnieuwe had geüpdatet kon ik mijn abonnement zelf niet meer verlengen.

Alles prima geregeld

Nieuwe telefoon aangevraagd. Ging allemaal prima en ik heb hem inmiddels toegestuurd gekregen.

Altijd goed bereik en je kunt ten alle tijdenmje contract weizigen

Ik ben tevreden over Hollandsnieuwe

Verlengen van het abonnement ging snel en eenvouding. Inclusief een keurige bevestiging in de app

Goed geholpen

Geen klachten