Goedkoop en goed

Geen slechte of vervelende ervaring

Betrouwbaar!

Al jaren klant stabiele netwerk, transparant in kosten.

Prima provider tegen goede prijs

Inmiddels meerdere jaren ervaring met verschillende abonnementen binnen ons gezin. Nooit problemen en altijd de beste prijs en verbinding.

Erg duidelijke uitleg gekregen.

Hollands nieuwe is een topbedrijf

Al jaren ben ik klant van Hollands nieuwe met op het ogenblik 3 abonnementen en tot nu toe werkt alles perfect. Alle kontakt gaat via het internet en dat loopt gesmeerd. Kontakt met de klantenservice heb ik in al die jaren nog niet gehad maar was ook niet nodig de website voorziet in al mijn behoefte. Ik hoop nog lang gebruik te maken van de diensten van Hollands nieuwe. Nog 1 tip: Ga zo door !

Ik kreeg 3x heel slecht advies bij de blokkering van mijn Simkaart.

Het is heel lastig gebleken om goed advies te krijgen bij problemen met simkaart. Na 3 keer op advies van de klantenservice verkeerde codes of volgorde van codes in te voeren, was mijn telefoon nog steeds geblokkeerd. Het zou liggen aan mijn toestel was de conclusie. De medewerker van een telefoonwinkel had het probleem binnen 1 minuut opgelost. De klantenservice is ook alleen bereikbaar op werkdagen 9-18uur.

Betrouwbaar..

Weinig tot geen problemen. Communicatie is duidelijk. Grotere pakketten aanbieden zou mooi zijn.

Het contact, zowel digitaal als mondeling, verloopt goed en is duidelijk.

Tot op heden heb ik positieve ervaringen met Hollands Nieuwe.

prima maar ik verwacht niet anders

ik ben 66 jaar en wordt een beetje gek van alle reviews. Als HN me niet zou bevallen was ik overgestapt. Nogmaals doen wat je belooft, is voor mij de standaard en dus niks speciaals.

Prima service/levering nieuwe tel

Leuk abonnement voor een leuke prijs

Al lang abonnee. Nooit problemen, dus houden we dat zo.

Ik ben dik tevreden

Zo doorgaan

Supertevreden

Nog steeds tevreden, al heel lang. Zeker als ik om me heen kijk en hoor van anderen. Duidelijk en prima dienstverlening! Fijn dat alles uit 1 bundel is.

vrijwel overal bereik

sneaky bastards

Mijn abbo loopt over 2 dagen af en heb deze komende tijd meer data nodig dus ik verleng naar het duurste abbo maar deze gaat pas de maand daarop in terwijl mijn abbo over 2 dagen zou aflopen. Hollands nieuwe heeft meer tijd nodig blijkbaar... Dus heb ik nu een te duur abbo en weinig data nu ik het nodig heb. De klanten service was ook bagger!

Prima service, elke keer weer

Goed geholpen en mijn vraag is gelijk beantwoord en omgezet in actie.

Overzichtelijk en prima prijs kwaliteit

Duidelijke site en volgende dag in huis!

Telefoon werd direct opgenomen. Probleem oplossing direct aangedragen.

tevreden over de service maar...

ik vind het als trouwe klant vreemd dat je een abonnement via mobie.nl bij hollands nieuwe voor hetzelfde toestel 2 euro per maand goedkoper kan afsluiten. Dat is raar.

In minder bevolkte gebieden is er slechte ontvangst, zoals in Drenthe waar ik op vakantie was.

Alles gaat naar wens

Nieuw abonnement afgesloten met telefoon die ik 1 dag later al in huis heb. Ik ben al jaren bij Hollandsnieuwe. Vind ook heel fijn dat je geen rekening achteraf kunt krijgen. Ben gewoon helemaal tevreden.

Makkelijk en snel

Duidelijk verhaal..snel besteld.