Mijn ervaring is uitstekend met Hollandse Nieuwe

Ik heb mijn kontrakt nu voor de 3e keer vernieuwd bij Hollandse Nieuwe, omdat ik al die jaren geen storing heb gehad, de ontvangst van telefoon en G4 ook al die jaren goed functioneert. Doordat ik thuis Ziggo gebruik kan ik hiervoor ook nog verdubbeling van mijn data

Mix van minuten of MB is handig

Ik bel meer dan ik data gebruik, en dan is het handig dat de bundel voor beide te gebruiken is. Het tarief ( icm Ziggo) is gunstig, en de klantenservice is snel en kundig.

Prima prijs kwaliteit verhouding.

Al meerdere jaren een abonnement met toestel. Zeer betaalbaar en uitstekend bereik. Een aanrader.

Gewoon goed

Afsluiten overschrijving gaat zeer moeizaam

Na eindelijk dë verlenging geregeld te hebben ging de rest voorspoedig

Heel goed...

Snelle levering van nieuw toestel, nooit geen klachten gehad met Hollandse Nieuwe

ben zeer tevreden met hollandsnieuwe

hollandsnieuwe is echt een aanrader ben al jaren trouwe klant nooit geen probleem

Goede prijs kwaliteitverhouding. Alles wordt prima accuraat afgehandeld. Ik ben er zeer tevreden over.

Zeer tevreden met deze provider.

Hollandsnieuwe is een perfecte provider. Je kunt zelf bepalen welke kosten het gebruik van een smartphone kosten, omdat je uit verschillende contracten kunt kiezen en deze maandelijks aangepast kunnen worden.

kan niet beter

nieuwe telefoon besteld bij hollands nieuwe bij het verlengen van mijn abonnement nergens goedkoper en waarschijnlijk ook nergens sneller geleverd

Snel goed en betrouwbaar, prima service en nooit problemen.

Was goed

Was goed

Goed Vriendelijk geholpen. Probleem opgelost

Goed Vriendelijk geholpen probleem opgelost

zeer goed

altijd goed

Makkelijk en goed geregeld

Ik kon makkelijk mijn nieuwe telefoon uitzoeken en bestellen. Het abonnement was zo verlengd.

hartstikke goed

Heb geen klachten, altijd keurig verzorgt.

Goed geholpen

Gisteren ben ik goed geholpen door de medewerkers

Lekker bellen en appen tegen zeer lage prijs

Prima geregeld

nooid problemen

word goed geholpen snelle levering

prima aanbieder

Prima aanbieder. Aanpassen van de bundel gaat snel en goed. Enigste minpuntje: tijdens een verblijf op Curaçao was ik niet bereikbaar. Geen verbinding met de lokale provider. Erg vervelend als je met de auto aan de kant staat.

Tevreden, geen klachten

Ik ben tevreden over hollandsnieuwe. Geen problemen, redelijke prijs.

eenvoudig, flexibel en betrouwbaar

Alles gaat zonder mankeren en volgens afspraak

Er wordt geluisterd

Gewerkt aan een oplossing

Ik heb al jaren een prima ervaring met jullie en daarom nu ook weer verlengd bij jullie.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht