Fantastische service

Mijn bestelde artikel was vlot geregeld en geleverd.

geweldig

altijd goed geregeld

Makkelijk, altijd bereik, gunstige prijs.

Fijne duidelijke site. Vanaf het begin dat ik een smartphone heb zit ik al bij Hollandsnieuwe. Voor mij duidelijk. Nooit trammelant.

alles goed

hollands nieuwe is gewoon betrouwbaar

Prima service en houden zich aan afspraken.

Stuk goedkoper dan andere.

Klantenservice zijn topper. Goede service.

Perfect Sim Only-abonnement

Al voor het 4e jaar heb ik een abonnement bij Hollandsnieuwe tot volle tevredenheid.

informatie over samenwerking met Ziggo wordt mij onthouden

Bij het afsluiten van mijn nieuwe abonnement ben ik niet geïnformeerd over de mogelijkheid om een extra zenderpakket bij Ziggo te kunnen krijgen. Ik heb sinds kort ook een TV- en internet abonnement bij Ziggo. De contactpersoon van Ziggo wees mij daar wel op en gaaf me aan dat Hollandse Nieuwe dat voor mij zou moeten aanzetten. Ik stel er prijs op om daarover door verder te worden geholpen zodat ik daar in ieder geval ook gebruik van kan maken.

Ik ben goed geholpen en dus tevreden

Gezien mijn leeftijd heb ik weinig kennis van internet en dergelijke, en ook niet van mobiele telefoons. Ik kreeg een goed advies voor de aanschaf van een nieuwe mob.telefoon, en een goede uitleg voor gebruik en vernieuwing van de simkaart. Vriendelijke dank.

Ben al jaren klant van Hollands nieuwe en heb wederom goede snelle en duidelijke service mogen ontvangen. Vandaar dat ik mijn sim only abonnement miv. 1 april 2021 voor 2 jaren heb verlengd.

Ik ben uiterst tevreden.

Alles volgens verwachting.

redelijk goed

Nadeel dat je de tegoeden niet onbeperkt mee kunt nemen en er niet automatisch aangegeven wordt (in euro's) wat de tegoeden zijn die per maand.

Snelle en duidelijke afwikkeling

Op de Site was alles heel duidelijk en overzichtelijk om de vergelijking tussen de telefoontoestellen te maken. Na bestelling was alles heel snel geleverd.

Ik ben zeer tevreden met Hollands Nieuwe. De website is overzichtelijk en de laatste info komt altijd in de mail. Hoe makkelijk kun je het hebben?

Denken met je mee en proberen een probleem op te lossen. Vriendelijke medewerkster.

Goede ervaring met hollandsenieuwe

Al jaren een goede ervaring met hollandsenieuwe

Gemakkelijk goedkoop en duidelijk

Mijn ervaring met Hollands nieuwe is goed duidelijk en simpel als je wilt verlengen

Super geregeld

in een woord SUPER

net een verlenging gedaan en kreeg mn toestel de volgende dag al geleverd.. nooit problemen ondervonden dus ja..ik ben heel tevreden..

correct bejegend, vriendelijk te woord gestaan

Blij dat ook de mogelijkheid van telefonisch contact mogelijk is bij H. N. De procedures via website zijn voor mij niet altijd helder.

Zie boven

Gewoon goed

Perfecte prijskwaliteit verhouding. Ziggo koppeling Perfect!

Prima geholpen

Prima geholpen!!

Erg klandvriendelijk

Ben al een tijd je bij jullie e het bevalt mij prima he en nooit geen problemen gehad en word g oied op de hoogte gehouden

Wat een slecht services

Heren / Dames kijk uit voor het aanvragen van een Iphone SE 2020 bij Hollandse Nieuwe. Is er wat mis dan krijg je te horen dat ze je telefoon niet kan terugsturen door een intern defect. Ik wacht nu al 2 weken en heb nog steeds geen idee wanneer ik mijn defecte telefoon (heb hem pas 1 maand) MAG terugsturen. Verlenging opzeggen mag ook niet. Wachten mag wel. Wat een slechte service en maar sorry zeggen maar niks doen bijv. koerier sturen of manueel proces in gang zetten.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht