Duidelijk

Ik snap alles en dat is niet bij alle digitale binnenkomers.

Goede provider voor een betaalbare prijs

Goede provider geen poespas gewoon betaalbaar

Goeie kwaliteit zonder nonsens

Nooit problemen, goeie services

Gezocht, wanneer ik verlengen kon. 1 1/2 dag later gewenste toestel in huis. Vond het wel “apart” dat chauffeur van Post.Nl mij niet om legitimatie vroeg. Was nl. wel vermeld dat het geval zou zijn. Vriendelijke groet , tevreden klant van Hollandse Nieuwe sinds jaren.

ben dik tevreden met mijn abo

Snel en duidelijk - je weet waar je aan toe bent

Al jaren mijn mobiele provider!

Heel wat jaren terug op zoek gegaan naar een provider die een simpel pakket met toestel kon leveren voor een respectabel maandbedrag. Ben niet op zoek naar miljoenen MB's en het grootste nieuwste toestel. Ook voor die klant hebben ze leuke deals en nu i.c.m. Ziggo nog 1000MB extra en een gratis zender. In de toekomst wordt dit ook mijn zakelijke leverancier. TOP.

goed netwerk. super service en klantvriendelijk

alleen maar pluspunten

prima betaalbaar abonnement en een goed netwerk

Een betaalbaar abonnement op een goed netwerk service via APP en Internet is perfect.

geruisloos, beltegoed bijna op, ik een vloek en zucht geregeld.

het is zoals ik bovenaan gesteld heb, van huis uit, binnen of buiten bellen kun je altijd. in binnen- of buitenland, bellen met wie dan ook, alles werkt en klinkt luid en duidelijk. opwaarderen, van thuis uit, in de vreemde als je snapt hoe, dan kun je even later weer verder kletsen.

Geweldig!!

Erg tevreden met de goede service van Hollandse Nieuwe!

Mijn ervaring is goed en de service ook. Na een gehackt nummer heb je zeer snel een nieuw nummer. Goed geholpen.

Gaat altijd vlekkeloos en snel

Naar volle tevredenheid

Verder geen op of aanmerkingen

Zeer tevreden klant!

Ik ben al een aantal jaren een zeer tevreden klant bij Hollands Nieuwe en hoefde bij de verlenging van mijn contract ook niet lang na te denken om te blijven. Zeer goede service en prettige communicatie! Kortom TOP!!

een SUPER bedrijf

een zeer makkelijk uit leg om bij jullie te verlinging weer te doen niet te duur prima even een sms je en klaar krijg hem net binnen super blij een prima serves

Betrouwbaar bedrijf, lage prijzen

Mooie producten en aanbiedingen, prima klantenservice, goed netwerkbereik.

Goed, maar jammer dat tegoed niet mee gaat naar nieuwe maand.

Goed, maar jammer dat tegoed niet mee gaat naar nieuwe maand. Dit is toch een minpunt van Hollands Nieuwe.

Ik brigitte kies nu altijd voor Hollandse Nieuwe

Ik Brigitte ben erg tevreden met Hollandse nieuwe ,want ze zijn het voordeligste hebben aanbiedingen en mijn tel doet met deze provider het prima bedankt. Met Vriendelijke Groeten Brigitte Scheepers

Gewoon goed.

Na nu 5 jaar H.N. nog steeds helemaal tevreden.

Via website contact gezocht en goed geholpen.

In eerste instantie wilde ik telefonisch contact met de klantenservice. Ik kon echter via de website niet direct een telefoonnummer van de klantenservice vinden. De vraag gesteld via de chat. Daarna gemaild naar klantenservice om de benodigde stukken te sturen. Mijn persoonsgegevens stonden fout. En ik wilde verlenging van mijn contract en geen wijziging. Alles is naar wens aangepast. Zo ben ik toch boven verwachting goed geholpen.

uitstekend

Geen negatieve punten

Prima provider voor weinig geld

Maandabonnement is goedkoop en altijd prima dekking en bereik

Gelijk contact, goede aflevering van telefoon. Bevestiging duurde lang na foutmelding bij betalen. Ruim 2uur tussen

Prima geregeld !

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Goede prijskwaliteit verhouding. De telefoons zijn relatief duur

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht