goede service

Prettig en snel contact. Zeer hulpvaardig en vriendelijk.

Ik ben aan de telefoon goed geholpen. Ik moet alleen mijn nieuwe telefoon nog instellen. Groet M vd Burg

Worden altijd correct behandeld..

Mijn man en ik hebben goede ervaring met Hollands nieuwe . Nemen al jaren een abonnement.

Tevreden

Al jaren tevreden met Hollands Nieuwe

Abonnement goed in de gaten houden

Mijn abonnement werd stilzwijgend verlengd (wat ook gewoon mag natuurlijk). Wel zou het netjes zijn geweest als HollandseNieuwe op dat moment erop had gewezen dat mijn abonnement opnieuw goedkoper kon. Nu heb ik een jaar lang veel te veel voor mijn dataverbruik betaald. Uiteindelijk natuurlijk mijn eigen nalatigheid om te checken of ik nog wel de voordeligste abonnementsvorm bij mijn wensen had, maar toch.

Nadat ik contact kreeg met een medewerker, werd ik goed geholpen.

Het bleek lastig te zijn, mijn vraag te beantwoorden. Ik moest mijn mail-adres wijzigen. Uiteindelijk is dit gelukt en kon ik een nieuw toestel aanschaffen.

Gemakkelijk verlengen

Hollands nieuwe is het makkelijk te verlengen. Geen extra kosten etc.

Heel tevreden zo als altijd

Heel blij met mijn nieuwe telefoon zondag besteld en dinsdag al in huis dus heel fijn met de snelle levering

Goede service al jaren klant erg tevreden

De prijzen en aanbiedingen vind ik super goede service en nooit problemen! Al jaren klant samen met mijn man en al jaren erg tevreden! Ook de telefoons zijn super goed!

best gaan

best gaan

Nooit problemen.

Inmiddels is dit de tweede keer dat ik mijn abonnement verlengd bij Hollands nieuwe. Ik heb geen klachten over de telefoons en ik krijg een bericht wanneer de incasso plaats vind. Prima geregeld allemaal.

Sympathiek

Snelle levering van nieuwe telefoon. Duidelijke website, mooie aanbiedingen.

Uitstekende service en duidelijk

Ik ben al een paar jaar klant bij Hollandsnieuwe en ik ben zeer positief. Goeie service

Altijd aardige mensen die mij helpen. Net Monica gesproken. Was gezellig ook voor mij. Ze was de eerste vanmorgen die ik sprak . Vooral in deze Corona tijd als 73 jarige . Vriendelijke groet, Ingrid

Ik weet altijd vantevoren wat ik betaal.

Ik heb al die jaren nooit problemen gehad, mobieltjes zijn betaalbaar, abonnement kun je ook naar beneden bijstellen, gewoon geen zorgen! Ideaal ook als je voor je kinderen moet betalen.

Altijd bereikbaar voor een lage prijs

Ruim 2 jaar ben ik klant van Hollands nieuwe. Ik ben tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. Hun app is makkelijk toegankelijk, en als je vragen hebt krijg je direct antwoord. Ik heb 1 verzoek: gedurende mijn sim-only contract wordt de maandbijdrage per jaar verhoogt zonder mij te informeren. Ik zou het op prijs stellen als ik hiervan op de hoogte wordt gesteld en ook de rede van de prijsverhoging.

Gewoon heel goed

Altijd en overal bereik

tot nu toe zeer tevreden

ik ben tot nu toe zeer tevreden en zal het aanbevelen bij familie en kennissen.

Is goed

Jammer dat de databundel niet groter kan dan 6gb

service goed

Ik heb telefonisch goede advies gehad over het aanschaffen van een nieuwe telefoon. Daarnaast had deze persoon erg veel geduld en heeft mij door alle documenten heen geholpen. Ik ben erg blij met het resultaat en de wijze waarop ik geholpen ben.

Bestelling nieuwe telefoon

Prima en heel snel!!!

Prima en erg flexibele provider.

Ik ben na vele jaren nog steeds enthousiast over Hollandsnieuwe. Overal een goede en heldere verbinding Ze zijn bovendien erg flexibel met de mogelijkheid om je abonnement elke maand gratis en zonder verplichtingen te wijzigen.

Alles goed geregeld

Wederom gekozen voor hollandsnieuwe

Meer als 10 jaar een tevreden klant bij hollandsnieuwe. Inmiddels na samsung toe aan mijn 4e iphone. Ook de aangeboden contracten stellen tot tevredenheid. Komende 2 jaar maak ik gebruik van een iphone xr.

Zeer snelle levering

Nieuwe telefoon besteld en deze werd zeer snel bezorgd. Mooie telefoon voor een hele fijne prijs. Wederom zoals altijd tevreden met hollandsenieuwe!

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht