prima naar mijn zin nooit probleem

altijd duidelijk

Wij zijn al jaren klant. en kan mij niet herinneren dat er ooit iets mis is gegaan.

Bevalt goed en niet te duur.

Gebruik beslist niet meer dan 2000 min etc.

Altijd goed

Ik ben blij met Hollandse nieuwe

Snel en gemakkelijk.

Snel een telefoon en abonnement zonder gedoe, dat is gemakkelijk via Hollandsnieuwe. Hoewel hulp geboden wordt via een robot, worden problemen en vragen snel opgelost. Ik ben al 6 jaar klant en her bevalt goed. Dat je zelf op elk moment je bundel kunt aanpassen of aanvullen is ook fijn. Ik ben wel tevreden. Soms zou je liever met een echt mens praten bij een vraag en dat kan ook wel, maar daar moet je wel even je best voor doen om het telefoonnummer te vinden. Daarom een sterretje minder, voor de rest helemaal prima.

Nu voor de 3e jaar geen klachten. Alleen jammer dat de nieuwe mobiel camera niet werkte. Waardoor het weer meer inzet kost tijd en geld. Maar daar kunnen jullie niets aan doen. Uiteraard is dit probleem opgelost.

Super goed

Omdat het niet te duur is en super goed bereik .

Prima dienstverlening

Hollands Nieuwe biedt een uitstekende provider, goede contractvoorwaarden en mogelijkheden. Geen winkel nodig om hier goed mee uit te voeten te kunnen

Site loopt regelmatig vast bij betalingen doen

Ik heb net mijn abonnement verlengd en op het moment dat ik betaald heb met Ideal loopt de site van Hollandsnieuwe vast. Hierdoor moet ik nu 2 dagen wachten tot ik mijn toestel opgestuurd krijg terwijl het bij ons al van de rekening is afgeschreven. Ben er echt niet blij mee! Klantenservice biedt excuses aan, maar dat heb ik geen toestel mee!

Zeer prettig

Sinds 1 januari 2021 een abonnement bij Hollands Nieuwe, op aanraden. Tot mijn verbazing en schrik is er een dure SMS service afgesloten op mijn nummer. Zelf heb ik geen idee hoe dit kon. Na contact met Hollands Nieuwe is geprobeerd deze SMS dienst te stoppen. Bij de 3e contact met Hollands Nieuwe is het gelukt om van deze SMS dienst af te komen. Jammer dat dit probleem niet direct opgelost is, maar de vriendelijke, snelle en het persoonlijk contact maakt heel veel goed. Menig bedrijf kan nog wel wat leren van de klantenservice bij Hollands Nieuwe. Ook de geboden compensatie van de verdwenen MB is boven verwachting. Goede service

Vriendelijk en behulpzaam.

Aardige mensen getroffen. Snelle service. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Makkelijk aanpassingen doen aan je lidmaatschap.

uitstekend.

hollandsnieuwe is een 10 waart.

Geen onnodige mails

Hollands Nieuwe vind ik prettig omdat je niet ongemerkt over je abonnement kosten heen kunt gaan. Er wordt alleen gemaild als je abonnementsgeld van je rekening wordt afgeschreven. En als je abonnement bijna verlopen is. Verder geen mails etc. Erg plezierig!!!

Ik ben tevreden en kreeg een goed aanbod

Ik ben tevreden e kreeg een goed aanbod

Redelijk

Wij hebben namens onze stichting een zakelijk account maar kunnen bijvoorbeeld niet de contactpersoon wijzigen waardoor iemand die niet meer werkzaam is voor onze organisatie nog wel de contactpersoon is. Dat is natuurlijk bijzonder vreemd en storend. Verder is de bereikbaarheid per telefoon matig. Zolang er geen wijzigingen zijn of iets dergelijks gaat het bellen/internetten zelf via HN verder prima.

Wederom gekozen voor Hollands nieuwe

Hollands nieuwe wederom gekozen als abonnee, ik hoop wel dat mijn abonnement wel bij het afgesloten tarief blijft en dat men niet als het afgelopen jaar het tarief hoger aanpast, ik ben al jaren abonnee, dit was mij nog nooit eerder gebeurt.

Jaren tevreden met Hollandsnieuwe

Ik heb al jaren hollandsnieuwe en nog steeds tevreden. Voordelig abonnement en goede service.

Juridische Geldwolven - Let goed op

SIM-only bij Hollandse Nieuwe is GEEN abonnement maar het blijft PrePaid > niet gebruikte data is weg! De kleine lettertjes bij het contract tellen 10 pagina's A4! 1 Mb = 1 minuut bellen = 1 sms is niet wat Hollandse Nieuwe levert! 4000 bundel van Hollandse Nieuwe kun je maximaal 10 minuten bellen met USA, terwijl het in werkelijkheid slechts 2 Mb per minuut is. Met bellen vlieg je door je databundel.

alles snel besteld en ontvangen

Ben al 6 jaar bij jullie en alles loopt op rolletjes

Teleurgesteld

Ik was altijd zeer tevreden over Hollands nieuwe... Helaas ben ik nu iets minder te spreken, mocht een nieuwe telefoon uitzoeken en heb deze gister binnen gekregen, op het 1e gezicht super blij mee! Tijdens het installeren bleek al snel dat er iets mis was met de wifi, ik steeds denken dat het aan mijn wifi lag en dus de hele middag in contact geweest met mijn internet provider, wifi wachtwoord moeten veranderen alle andere apparaten het nieuwe wachtwoord en was niks aan de hand behalve op de nieuwe telefoon... Eenmaal met Hollands nieuwe in contact werd ik ook niet verder geholpen... Behalve dat ik de telefoon retour moet sturen, wordt niks vergoed, geen excuuses of iets niks.. Screenprotecter die ik had besteld en er al op had gedaan kan weg, wordt ook niet vergoed niks.... Doe hem vandaag retour ben benieuwd wanneer ik een andere binnen krijg...

goed en snel geregeld

Via de website snel geregeld en vrijwel direct een bevestiging en klaar

Perfect voor mij

Ik vind het altijd een ramp met abonnementen als je beltegoed ineens op is, maar je komt niet door je databundel heen....of andersom. In het geval van Hollands Nieuwe gaat alles uit dezelfde bundel. Dat is voor mij perfect, want de ene maand bel ik veel en internet ik weinig, en de andere maand internet ik veel en bel ik zelden of niet. Hollands Nieuwe is naar mijn weten de enige provider die alles-in-een bundels aan bied. Nog een voordeel...stel dat je door je bundel heen bent, dan kun je per 5 euro opwaarderen. Je zou denken dat je belkosten dan veel hoger zijn, maar nee....ze zijn juist lager!

Betrouwbaar

Goede dekking van het netwerk, ook in het buitenland.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht