Prima, ik bel al jaren met meerdere accounts met HollandsNieuwe en ik ben zeer tevreden

Geen één keer moeilijkheden gehad

Al jaren klant en tevens Ziggo klant met aanbieding wederzijds.

heel goed

goede service en makkelijk abonnement met telefoon

Prima prijs kwaliteit verhouding en voldoet al jaren aan mijn verwachtingen

Al jaren een goede, trouwe provider. Weinig tot geen storing. Duidelijke App.

alleen maar positief

Ik heb al jaren een abonnement bij Hollands nieuwe, een aantal keren sim only of met een telefoon en ik zou niet gauw overstappen naar een andere provider, lekker gemakkelijk vanaf je computer, prima service, goedkoop en duidelijk.

geen problemen

zie boven

Prims

Naar verwachting

Levering van nieuwe telefoon duurt wel heel erg lang

2x verlengt mét nieuwe telefoon. Eerste telefoon is de dag erop geleverd gekregen. 2de bestelling 14-01 .. nu nog steeds niet binnen. Gisteren zelf contact met jullie opgenomen (want hoor en zie maar niks) en kreeg te horen dat ik rekening moet houden met 10 werkdagen. Ik begrijp dat iets door omstandigheden langer kan duren . Maar waarom moeten mensen zelf achter deze info aan? Fijne dag en stay safe

ZEER GOED

PRIMA GEHOLPEN VRIENDELIJK EN KLANT GERICHT

Mijn onervarenheid met mobieltjes prima opgelost via de chat vlot en vriendelijk personeel.

Nooit geen problemen alles netjes geregeld

Dik tevreden met ALLES

Dik tevreden met alles

Altijd en overal bereikbaar,en wat ik aller fijnst vind ,is dat ik nooit onbewust extra kosten kan maken !

Geen gezeur, goede service

Zoë boven

Subliem

Zo makkelijk zo goedkoop met telefoon in een x gelijk geregeld echt fijn

Erg vriendelijk gesprek gehad.en een snelle afhandeling

Heel prettig

kreeg direct verbinding met de desbetreffende persoon en de vragen die ik had werden goed behandeld en duidelijk uitgelegd door de telefoniste.

prima,nooit klachten

prima,nooit klachten

Fijn

Fijne ervaringen met Hollands nieuwe. Vind het fijn om te weten als de bundel bijna op is. En dat je dan niet verder kunt bellen. En wel een stukje bundel bij kunt kopen. Dat scheelt ongewenste verrassingen op de rekening. Heel tevreden over.

Je krijgt wat je ziet

Goed en goedkoop

Helaas elke maand tegoed kwijt, ik verbruik niets en hou dus elke maand 2000 gig over.

nvt

Goede klantenservice, snelle levering, nooit verrassingen op je factuur.

Al jaren tevreden klant

Prima makkelijk abonnement