Geen probleem gehad

Nog geen probleem gehad

Online alles makkelijk te regelen.

Geholpen door amanda helemaal super. Duidelijk zonder teveel gedoe Er werd telkens meteen geantwoord ik hoefde nergens op te wachten en met de vraag of ik mijn nummer kon behouden(zelf fout afgesloten ) werd dit meteen opgelost..heel vriendelijk en alle onduidelijkheid die ik had werd meteen weggenomen..kortom..superr..

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Wat je leest en ziet is wat je krijgt voor een uitstekende prijs, nooit problemen met internet je krijgt netjes een mail wanneer je je maandelijkse incasso plaats vind, je komt niet voor onverwachte kosten te staan op is op. Het enige minpuntje is dat jullie niet goed te bereiken zijn als ik jullie wil bellen, dat zou heel fijn zijn als dat opgepakt zou kunnen worden.

Super tevreden

Netjes op tijd de melding dat er weer afgeschreven wordt En hoeveel mb er over is en bijgevoegd zijn

Duidelijk

Simpel en duidelijk

Goede provider, goedkoop en ook nog extra MB icm Ziggo

Goed(koop)

Goed geholpen

Ik had een vraag over wijziging van abonnement kreeg een helder en duidelijk antwoord en binnen no time was wijziging doorgevoerd. Een zeer vriendelijke dame stond mij te woord Kortom prima.

Die is zeer positief

Snel en makkelijk geregeld!

Ben al een tijdje klant en nog steeds tevreden!

Snel en klant vriendelijk

Snel en makkelijk.

Al jaren tevreden.

Goede en bereikbare klantenservice!

wordt als klant goed geholpen

Ervaring is goed ben allang klant bij jullie

Niet mogelijk om telefoon door te schakelen

Bij Hollandsnieuwe is het niet mogelijk om je telefoon door te schakelen. Kwam ik pas later achter. Balen!

Gewoon goed en duidelijk

Is uitstekend

Al jaren zeer tevreden.

Zoals hierboven geschreven zijn wij al jaren tevreden klanten. Ook nu weer, krijg net een mail waarin staat dat de telefoon helaas nog niet op voorraad is. Nu weet ik wel waar ik aan toe ben. Natuurlijk kan ik niet wachten tot ik de telefoon heb ;- )

Telefoon is niet door te schakelen.

Ik heb een nwe sim only telefoon abonnement afgesloten maar tot mijn verbazing kun je bij HollandsNieuwe deze niet doorschakelen naar een ander nummer. Vraag: Hoezo dat dit niet ? Bij elke andere provider kan dit gewoon. Verder mooie aanbieding alleen niet voor mij.

makkelijk en duidelijk

makkelijk en duidelijk

Voordelig abonnement

Over het algemeen zeer te vreden. Helaas niet overal een goede dekking in buitengebieden. Extra gekocht beltegoed wordt na 3 maanden verwijderd. Jammer, waarom niet na een jaar?

Uitstekend geholpen door de klantenservice

Een nieuwe telefoon gekocht en goed geholpen ivm pin en puk code.

Uitstekend!

Goede service, snelle levering, duidelijke info, allemaal voor een scherpe prijs. Erg tevreden

Heb al jaren een abonnement en elke 2 jaar een telefoon bij Hollands nieuwe. Zeer tevreden

6 jaar Hollandse Nieuwe zonder problemen

Al meer dan 6 jaar klant, vertrouwd en goed.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht