Heel tevreden

Ik ben heel goed geholpen dus ben heel tevreden.

Gewoon goed

Goede provider

Perfec't geholpen

Mijn ervaring is dat je perfect ben behandeld en dat alle naar wens is verlopen dus ik zou het een ieder aan raden bedankt ga zo doo

altijd goede service!

Duidelijke app, alles erg overzichtelijk, daardoor altijd snel alle info bij de hand. Bij vragen/ problemen zowel online als telefonisch word je snel, klantvriendelijk en deskundig geholpen. Scherpe prijzen, kortom: zeker aan te bevelen! Helaas zelf abonnement na jaren uiteindelijk moeten opzeggen daar het bereik waar ik woon erg minimaal blijft, dekkingsprobleem....

altijd en overal bereik en transparantie van de provider

Ik sta nooit voor verassingen weet elke maand waar ik aan toe ben en wanneer ik een keer meer gebruik kan ik automatisch extra bijkopen opwaarderen. Ik ben erg tevreden

Het ging dezen keer helemaal goed en nog snel ook.

Ben zeer tevreden over deze verlenging van mijn abonnement. En ook over de levering van mijn telefoon.

Het bereik kan soms beter maar verder goede profiyder

Perfekt

Al 8 jaar abbonnee, nooit geen problemen gehad

Duidelijk en makkelijk

Heldere uitleg, verlengen is een fluitje van een cent. Ik ben zeer tevreden, goede prijs kwaliteit verhouding. Een verademing.

Makkelijk en goedkoop

Prima provider, makkelijk en goedkoop. Geen klachten dus.

al jarenlang prima

Ik heb al jaren een abonnement bij Hollands Nieuwe, bevalt goed, prijzen prima.

Betrouwbaar en eerlijk

Betrouwbaar en eerlijk

super

Altijd goed bereik en geen duur abonnement

Goed geholpen

Goed geholpen

Behulpzaam bij vragen

Ik had wat moeite met overzetten can gegevens op mijn nieuwe telefoon. Heel plezierig en adequaat geholpen. Top.

Verlenging abonnement loopt gesmeerd!

Ik verleng al zeker voor de 4e keer en het proces verloopt altijd snel en probleemloos

Redelijk tevreden abonnee

Werkt over het algemeen prima

Goede service!

Goede provider voor een eerlijke prijs.

Hollandsnieuwe onderscheidt zich door alles te doen uit één bundel, bellen sms'en en internetten. Bij anderen eigenlijk altijd minimaal 2 bundels: 1 voor internet en 1 voor bellen en sms'en. Dit ervaar ik als het grootste pluspunt ten opzichte van andere providers. Ook is het niet nodig om een belplafond of dataplafond in te stellen zoals bij anderen wat meestal maandelijks ook nog €0,50 kost. Wanneer de bundel op is kan er niet meer van gebruik van worden gemaakt bij hollandsnieuwe. Eerst tegoed bijkopen en je kan weer verder. Zo voorkom je ook extra dure kosten. Bundel maandelijks naar boven en beneden bij te stellen. Kortom een goede provider. Via mijn advies zijn 6 familieleden en 4 vrienden naar hollandsnieuwe gegaan. Zij zijn ook dik tevreden.

Ik ben blij met Hollandse Nieuwe

Nooit gedoe met mijn abonnement en altijd bereik, ik ben zeer tevreden.

Snel geregeld

Via je eigen account snel verlengd en geregeld. En dat voor een aantrekkelijke prijs.

Snelle levering, prima prijs-kwaliteitverhouding

Zelfs in deze drukke coronatijd wordt de beloofde snelle levertijd gehaald. Prima. Al een aantal jaren uiterst tevreden over Hollandsnieuwe.

Uitstekende provider

Altijd bereik en internet,en uitstekende klantenservicedienst

Even wennen!

Het zou handig zijn wanneer er een gebruiksaanwijzing bij zou zitten! Maar verder is de telefoon snel bezorgd.

Het bellen lukt altijd en overal.

Geen problemen. Word tijdig op de hoogte gebracht als ik mijn bel te goed moet opwaarderen. Helaas kan ik het bel te goed niet meenemen naar de volgende maand. De kleine prijsverhogingen worden zonder uitleg doorgevoerd dat vind ik wel vreemd dat dat zomaar automatisch kan worden afgeschreven.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht