Fijn geholpen

We wilden ons abonnement verlengen. We liepen klem bij de gezinssamenstelling. Na ongeveer zes keer te hebben geprobeerd werden we toch wel een beetje boos omdat we deden wat ze van ons verlangden en toch konden we niet verder. Toen maar gebeld en dat hielp. Binnen een. Inuit of 6/7 was het geregeld. Heel fijn. Wat is nu aan de hand was weten we niet, maar er moet maar eens naar gekeken worden. Het is heel frustrerend voor de klanten.

Geen klachten

Goedkoop en zonder klachten

TOP

Al jaren klant, en weer verlengd voor 2 jaar.

Verlengen abonnement prima geregeld

Makkelijke manier om te verlengen. Prijstechnisch ook prima in orde. Wel weinig keuzes in aanpassen bundel en kiezen van mobiel.

Tevreden

Telefoniste die duidelijk praat en direct weet waarvoor je belt is een zegen tegenwoordig! Deze was goed, moeten meer bedrijven begrijpen en misschien iets meer betalen cq opleiden.

Vriendelijk

Vriendelijke dame aan de lijn, Snelle en juiste info

top service

goed en betaaldbare

niet duur maar matige service bij overstappen

Op de dag dat ik overstapte van KPN naar HN vond - toevalligerwijs - een netwerkupgrade plaats, waardoor ik zo'n 72 uur onbereikbaar was. In die periode heb ik herhaaldelijk contact gezocht en uiteindelijk ook gehad met de klantenservice. Na die drie dagen heb ik geen problemen meer ondervonden. Na mijn klacht is probleem onderkend en is dit passend opgelost.

Ik heb geen zin in elke keer maar vegen te beantwoorden

Altijd snel en adequaat geholpen bij vragen. Technisch nooit problemen gehad.

Hollandsnieuwe bevalt uitstekend

toppie hollandsnieuwe

services zijn prima mijn nieuwe telefoon in 2 dagen thuis zelfs met het weekend er tussen top

Prima provider

Goede provider voor mooie prijs.

De app is echt goed en zeer gebruiksvriendelijk

Ik kreeg een zeer beleefde, prettige medewerkster aan de lijn met veel vakkennis.

top! snelle service

duidelijke uitleg ,makkelijk zelf aanpassen op website als je iets wil veranderen aan je abonnement.

Zo hoort het te zijn

Prima service en altijd bereikbaar Zo hoort een provider te zijn.

Super goed

Ben goed geholpen ... alles goed uit gelegd ... ben al jaren cliënt ... geen enkel probleem .. alles verloopt goed ... maar 1 ding ... waarom gaat mijn bel tegoed weg ... wat ik over heb .. dat vindt ik erg ... ik hou steeds geld over .. en naar de opwaarding van jullie is het weg GR MEVR de RIJK

In een woord “top”

Makkelijk te regelen, alles loopt vanzelf, correcte afwerking.

Goede service, snelle afhandeling.

Slechts in het buitenland (Italie) hebben we regelmatig slecht of geen bereik maar ...... hier is het altijd goed en de service is best.

Probleemloze ervaringen

Alleen zonder enige info is tarief met 0,28 cent verhoogd. Chatbot geeft hier geen adequate antwoorden op. Verder probleemloos en makkelijk.

Betaalbaar

Duidelijke heldere website. Nette prijzen

Duidelijke snelle en klantvriendelijk!

Goede telefonische uitleg

hinderlijke aquisitie, netwerk prima

Jarenlang maak ik met plezier en gemak gebruik van Hollandsnieuwe. Het laatste jaar blijft Hollandsnieuwe ons helaas aanhoudend stalken met een aanbod van Ziggo en het houdt niet op. Het heeft mijn mening over Hollandsnieuwe vergald.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht