Prima geholpen

Wij konden onze vraag stellen, kregen goed antwoord, ze namen echt de tijd voor je.

Geen probleem met mijn GSM, werkt prima

Ik ben zeer tevreden over de GSM en de diensten van Hollands nieuwe. Geen klachten tot nu toe.

Snel en Goed

Ik verlengde mijn contract met een nieuwe mobiel . Zat te wachten op een nieuwe sim maar die kreeg ik niet. een berichtje gestuurd via Facebook , kreeg gelijk antwoord dat ik mijn huidige simkaart moest overzetten.

geen probleemen

Ik heb nog geen probleem ge had met mijn mobiel dus ik ben heel te vreden

ik ben tevreden.

zeer tevreden

Zeer tevreden Elke maand duidelijke berichten

Ik bent tevreden.

Wat een verademing, goed netwerk, ook internationaal

De hele familie gebruikt Hollandsnieuwe al vanaf de eerste dag. Met name het abonnement waar je neit overheen gaat is ideaal voor ons en de kinderen. Ik beveel NOOIT iets aan. Als ik gevraagd wordt zal ik daar op antwoorden met: ik ben zeer tevreden.

Duidelijk , goed

Ben geen computerfanaat , desondanks toch vrij simpel kunnen overstappen binnen Hollandsnieuwe , probleemloos , dus goed zoals het hoort !

Een goede service voor een goed bedrag.

Uitstekend nooit problemen goed van prijs.

Goede service meer dan Goed.

No nonsens, doet wat ze moeten doen.

Goed systeem tel/sms/data in een bundel. Prima prijs. Goed bereik.

hollands nieuwe doet wat het moet doen

Een basisprovider zonder toeters en bellen die gewoon doet wat het moet doen. een betrouwbaar netwerk leveren tegen een scherpe prijs. Ik gebruik het zowel zakelijk als prive en ik ben tevreden over hun dienstverlening.

Werkt goed en niet al te duur

Wisseling van abonnement is eenvoudig en goed geregeld. Tijdige melding bij afloop. Jammer dat per maand beltegoed vervalt.

gewoon goed

al jaren bij hollandsnieuwe nooit voor een verrassing van een hoge rekening

Vrij redelijk

Prima verbindingen enz, Vervelend is dat er bijna geen reactietijd is om saldotekort aan te vullen. 'U heeft minder dan het minimum' , en hoeps, geen verbinding meer. Erg slordig dit

Prima kwalititeit voor een prima prijs

er is eigenlijk niks mis met Hollandsnieuwe. Waarom dan geen 10? Omdat er geen grotere bundels beschikbaar dan 6000 mb (of met ziggo/vodafone 7000 mb). Als er nog grotere bundels komen, dan zeker een 10.

Gaat allemaal vlot en makkelijk!

Tot nu toe geen problemen gehad . Bij verandering van toestel bv, werd alles soepel opgelost, Kan ze aanbevelen! Harmijntje,

Prima service voor het geld

Voor het geld krijg je alles wat je zou verwachten van een provider. Goed bereik en je kan niet over je limieten gaan, perfect!

Starre abbonementregels

Helaas is het niet mogelijk mijn sim-only abonnement tussentijds uit te breiden met een telefoonabbonement; dit kost ze klanten....

Prima service.

Bereik met met telefoon is goed. Alles snel en correct geleverd. Fijne app geeft inzicht in abonnement en verbruik. Al jaren klant en nog lang niet van plan over te stappen.

Zonder poespas de goedkoopste

Vervuld al mijn wensen op telefoon gebied

Prima dienstverlening

Mijn abonnement heb ik verlengd vanwege de gunstige prijzen en de flexibiliteit. Alles in een paar muisklikken geregeld.

Duidelijke en makkelijke site

Ben reeds jaren klant, de website is duidelijk met meerdere mogelijkheden tot aanpassen van je abonnement. Ook de sms berichtjes zijn een goede service.

Goede dienst, prima prijs

Werkt goed in NL en Europa. Via de app goed inzicht in verbruik van mij en de kinderen. Prima en ik ben erg tevreden.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht