Snelle en goede service

Tot nu toe vanaf 2016 geen problemen gehad, goede levering en gemakkelijke verlenging. Van iPhone 5, naar iPhone 6 en nu Samsung S10 lite. Prima. Ga zo door.

Makkelijk te gebruiken, hogere of lagere bundel; geen probleem! Niet duur!

Heldere voorwaarden, duidelijke website, nooit problemen ervaren, prima ontvangstdekking

Probeemloos

Meer dan perfect.

Nooit geen problemen en met de app blijf je op de hoogte van je bundel.

Goede prijs kwaliteit

Voor de 2e keer verlengd bij HN. Weer een mooi toestel, mooie prijs, veel MB's, makkelijk va de site te regelen, waar nodig goede begeleiding en heerlijk werkende app. Mijn vriendin is nu ook over op HN. Moet ik meer zeggen?

Ik heb nu al 5 jaar een sim only 6000 abonnement van Hollandsnieuwe. Nog nooit enig probleem gehad bij deze profider. Dat was wel anders bij de andere grote profiders. Ik ben dan ook heel tevreden en heb net weer voor een jaar verlenging genomen. Wel zou het fijn zijn als zij ook de mogelijkheid gaan geven om voor een kleine meerprijs onbeperkt internet kunnen aanbieden. Richard. Almere

Goedkoop en degelijk.

Prima provider, geen nonsens, je weet waar je aan toe bent.

Goede sevice

Dit is mijn 3de abbonnement bij Hollandsnieuwe. 1 x pech gehad met mijn vorige mobiel. Dus opgestuurd en binnen een week gerepareerd met een nieuw moederbord erin. Ook telefonisch wordt je goed gehopen. Ook de prijs is aantrekkelijk.

Doet het altijd overal , fijne app waar ik alles in kan zien, geen verassingen

Fijne provider

Al jaren klant. Nooit problemen

Al jaren klant en altijd goed geholpen. Voor weinig geld kan je heel MB,bellen,en sms'en

Slechte ervaring

Weken geen internet, en nu... alweer niet. Super slecht!

zeer matig bereik

het lijkt wel of het bereik in regio Tilburg steeds slechter wordt, eigenlijk kan ik nauwelijks nog fatsoenlijk bellen via hollands nieuwe

een goed mobile netwerk

ik vind het jammer dat als het contract afloopt e geen seintje komt van hollandse nieuwe en eventueel een neuiwe aanbieding voorlegtin plaats daarvan het abbonnement geld verhoogt inmiddels heeft hollandse nieuwe een mail gestuurd waarin zij een maand abbonement niet in rekening brengen toch weer een beetje service gericht

Abonnement is prima, totdat je bij de klantenservice komt.

Ik heb in zes weken tijd verschillende keren gebeld Met de klantenservice omdat plots mijn abonnement op nul kwam of er extreem veel bundel tegoed verdween. Klantenservice kan niet achterhalen waar het aan ligt. Iedereen die ik aan de lijn kreeg had een andere verklaring voor het gebeuren. Tot op heden heb ik geen officiële verklaring gehad. Men gaf aan om mijn factuur af te wachten (zonder beltegoed) zodat ik zelf kon zien waar mijn tegoed aan op is geraakt. Zelf schat ik inmiddels in dat het kan liggen aan trainingsfilms die ik via YouTube kijk. Maar zeker weten doe ik dat niet. Ik heb net mijn abonnement met twee jaar verlengd. Als dat niet het geval was had ik overwogen naar een andere provider over te stappen. Ik ben niet tevreden.

Redelijk goede provider

Is een abonnement van 7000 mb voor mijn dochtertje van 12 maar is dat toch redelijk snel op. Dit terwijl ze niets bijzonders doet.

heel goed

Hele goede provider alleen 1min puntje als mijn gsm uit staat en ik wordt gebeld krijg ik geen melding als ik hem aanzet wie mij heb geprobeerd te bereiken

Gemakkelijk alles uit 1 bundel, ook in het buitenland.

Ik heb voor hollands nieuwe gekozen, omdat ik redelijk veel in het buitenland verblijf (buiten europa) en het dan fijn vind dat ik zonder extra kosten toch even kan appen met het thuisfront via het mobiele netwerk ter plaatse, omdat alles uit de bundel gaat. Bij andere providers krijg je gelijk extra kosten.

Slechte service in het weekend. Dus helemaal niets

Geen service in het weekend. Heel vervelend

Waardeloos

Net contact gehad met hollandsnieuwe Wat een domme mensen daar ik heb mijn verhaal/probleem 10x moeten vertellen.....en dan nog niet begrijpen wat het probleem is. Thanks Stupid

Al jaren klant en nog nooit niets te klagen gehad

Betreft bereik

Ik heb bijna overal altijd goed bereik

Ik heb een goede ervaring met jullie

Ik heb 4 mensen nieuwe klanten aangeprezen en zijn nu klant bij jullie

prima service

simpel en snel weer een nieuwe telefoon geregeld.

Betrouwbaar en goede service

Al jaren klant en zeer tevreden met de diensten van Hollands Nieuwe

Probleemloze ervaringen

Na melding dat mijn abonnement verlopen was,en ik mailde om dit weer te verlengen, is dit snel aangepast onder de nieuwe goedkopere en uitgebreide voorwaarden. Mooi toch ?

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht