in al die jaren geen klachten gehad

Prima, betrouwbaar.

Doen gewoon wat ze moeten doen.

Gewoon goed .

Uitstekend!

Mijn ervaring is heel goed met Hollandsnieuwe, ze zijn duidelijk en klantgericht. Problemen worden snel opgelost en de communicatie is perfect. Heel tevreden. Ik zou Hollandsnieuwe aanbevelen aan anderen.

Fijne behulpzame helpdesk

Na een plotseling hoog verbruik contact gehad met de helpdesk. Daar door een uitermate behulpzame medewerker geholpen. Probleem zat in de instellingen van een nieuwe telefoon.

Mooie aanbiedingen voor weinig geld ons hele gezin zit bij Hollands nieuwe Het enigste min punt vind ik dat je je bel minuten niet mee mag nemen naar volgende maand Voor de rest geen klachten

Altijd prettig geholpen

Altijd vriendelijk en accuraat geholpen door de klantenservice.

Goede provider, maar weinig flexibel

Kort na verlenging bestaand contract heb ik vergeefs geprobeerd mijn sim-only contract uit te breiden met toestel. Dit werd botweg geweigerd. Snap niet waarom!!

goede provider zonder problemen

zie boven

Alles top geregeld

Zonder poespas en duidelijk .

Het is redelijk goedkoop en werkt overal ook in het buitenland.

Wij (mijn vrouw en ik )hebben al een aantal jaren Hollandsnieuwe als mobielprovider en we zijn hier zeer tevreden over. Gewoon alles uit een bundel bellen/sms/internet. Ook in het buitenland alles via de bundel, geen rekeningen achteraf.

Fijne en goede providet

Nooit geen problemen tot nu tie gehad. Nooit een tekort gehad aan mijn bundel. En gek genoeg neem ik regelmatig een hoger bundel. Ik stel vertrouwen in Hollands Nieuwe! F. Kokke

Ben al jaren uiterst tevreden over hollands nieuwe. Altijd goede ontvangst en klantenservice goed bereikbaar.

Tevreden

Ik ben tevreden met de dienstverlening en de prijs is ook markt conform zodat ik opnieuw een contract heb afgesloten

Waardeloos na twee dagen nog steeds geen aansluiting.

Maandag 22 juni met nummerbehoud overgestapt naar Hollandsnieuwe. Op maandagmorgen bericht gekregen dat ik gebruik kan maken van de simkaart. Na veel gemail 48 uur later kan ik nog steeds niets met de simkaart van hollandsnieuwe. Ik wil het contract beëindigen en de door mij gemaakte kosten terug.

Een goede overstap van kpn naar hollandsnieuwe, meteen kunnen bellen naar de overstap en 1 voordeel zit veel goedkoper qua Abonnement’s kosten!! Een goede behulpzame klantenservice!

Slecht bereik

Ik heb met mijn Hollandse nieuwe abbonenet slecht bereik en moest netwerk update doen na dat gedaan te hebben me bereik nog steeds slecht

Zolang Hollandsnieuwe bestaat heb ik twee abonnementen . Nog nooit één probleem gehad .

Super service en waar voor je geld

De bundels zijn groot genoeg voor mij en zijn totaal niet duur. Ik had een vraag met betrekking tot de bezorging en ben daarbij super goed geholpen.

Waardeloos

Met mijn abonnement van HN heb ik geen bereik om te bellen of voor internet (behalve Wi-Fi, dat werkt wel). Het is mijn werktelefoon en het abonnement is afgesloten via mijn werkgever. Privé zit ik bij een andere provider en heb geen problemen met het bereik. Kijk goed naar de dekkingsgegevens voor je een abonnement afsluit.

extra kosten bij verlenging

bij verlenging van mijn contract, en ook bij dat van mijn partner, werd steeds een extra maand zonder enige korting in rekening gebracht. jammer dat alleen nieuwe klanten coulant behandelt worden

Een prima produkt, heldere site en goede prijs.

Al jaren een tevreden klant van HN.

Uitstekende reactie/opakken

Bij het aangeven dat mijn abonnement afliep heb ik contact opgenomen en, via je account, kon je alles regelen en weer een verlenging van je abonnement realiseren. Ik vond dat geweldig. Dank daarvoor.

helemaal top

geen problemen bij gebruik Hollandse Nieuwe

tevreden.

Ben tot nu toe tevreden.

Goede provider

Goede prima kwaliteit van provider. Altijd en overal bereik. Prijzen zijn ook sterkt aantrekkelijk. Alleen zou er van mijn nog de keuze onbeperkt 4g mogen zijn. Want nu is 6000 m'n met onbeperkt bellen en sms'en het hoogste wat ik kon kiezen.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht