De dienstverlening is goed. Geen last van storingen of slecht bereik.
Heel overzichtelijk met info via mail en op de app.
Al jaren bij Hollandse nieuwe, bevalt me prima!!
De telefoon die ik besteld had bleek toch niet de verbetering voor mijn oude telefoon te zijn. Na telefonisch overleg heb ik de telefoon ruim binnen de termijn van 2 weken aangetekend teruggestuurd. Dat was op 11/04/2020. Ik heb daar tot nu nog helemaal geen reactie op gekregen . Dat vind ik niet getuigen van klantvriendelijkheid. Ik zal zeker binnenkort telefonisch contact opnemen.
Beste, Bedankt voor uw reactie. Wij hebben u een e-mail gestuurd om dit gezamenlijk verder op te lossen. Zou u op deze e-mail willen reageren? Bedankt! Met vriendelijke groet, Arwen
Betalingen worden meteen met verhoging van meer dan 100% afgehandeld wanneer je te laat bent met betalen.
Allereerst heb ik al jaren een mobiel nr. van jullie .maar ik erger me er aan dat ik per maand al mijn minuten kwijt ben waar ik voor betaald heb ..ik hoop dat dit verander in een opslag van 3 maanden of totale opslag onbeperkt … net zoals ik extra minuten bijkoop voor een aantal maanden … Ik moet toch ook bijbetalen als ik over mijn minuten kom die in mijn contract sta .. Maar neem aan dat dit bekend is hoop ik dat de staat sit gaat veranderen ..Of jullie zef .. gr c.p ps ..graag reactie retour ,zoals ik jullie ook bericht
Beste Cor, Wat vervelend dat u problemen ervaart met uw bundel, wij lossen dit graag voor u op! Op 4 mei heb ik u een e-mail gestuurd. Zou u hierop willen reageren? Dan kunnen we dit gezamenlijk oplossen! Met vriendelijke groet, Arwen hollandsnieuwe
Mijn nieuwe telefoon deed raar. Teruggestuurd en heel snel had ik een nieuwe. Ook goed op de hoogte gehouden wat de stand van zaken was.
Update: een medewerker van HN* heeft inmiddels naar aanleiding van onderstaande beoordeling excuses aangeboden en compensatie aangeboden voor de maandenlange frustraties met de helpdesk. Geen woord echter over de op 3 maart ingediende klacht. Benieuwd hoe men daarmee om zal gaan en vooral wanneer eindelijk. Ik blijf bij mijn score: het product van HN is prima (aan te bevelen dus), maar de helpdesk is volmaakt waardeloos (niet aan te bevelen dus). Zo lang er geen problemen zijn loopt alles op rolletjes, maar o wee als je een echt moeilijk probleem hebt waar de debiele digitale assistent Anouk niets mee kan (en dat is al heel snel) ......... * moet minstens de 15e zijn waar ik mee te maken krijg: zegt al heel veel over de organisatie bij HN!
Originele beoordeling
Ik heb op 3 maart 2020 een klacht ingediend over de helpdesk via de website van HN. Tot nu toe geen enkele reactie. Probleem en dus ook mijn klacht is dat medewerkers van HN incompetent zijn (ze zeggen allemaal wat anders en zeggen vooral dat de vorige medewerker het niet goed gedaan heeft) of onverschillig (ze lezen het dossier niet en komen dus met niet ter zake doende 'oplossingen'). In oktober 2019 had ik in Frankrijk opeens geen internet meer op mijn telefoon. Telefonie werkte gewoon normaal. Vervolgens had ik hetzelfde probleem in België in december, en aansluitend weer in Frankrijk. In de loop van januari 2020 idem dito in Duitsland. Tussendoor hebben diverse telefoonwinkels in Nijmegen naar het probleem gekeken, maar uiteraard kon ik pas bij een volgende buitenlandreis vaststellen of het probleem opgelost was. Na verblijf in Duitsland in januari heb ik de helpdesk van HN gebeld, omdat alle telefoonwinkels tot de conclusie kwamen dat het probleem bij de provider moest liggen. Daar kreeg ik te horen dat men mij pas kon helpen als mijn telefoon weer in het buitenland was. Dus heb ik op maandag 24 februari j.l. vanuit Duitsland met de helpdesk gebeld. Gedurende anderhalf uur heb ik zes verschillende mensen aan de lijn gehad die allemaal een andere oplossing aandroegen (die op geen enkele wijze het probleem oploste). De laatste zei mijn probleem naar de technische dienst door te leiden. Daar heb ik vervolgens met verschillende mensen contact gehad via mail en/of telefoon, en ook hier werkte iedereen langs elkaar heen. Tot twee keer toe werd mijn dossier gewoon gesloten, zonder dat er iets gedaan was. Ik weet inmiddels wat het probleem is door inmenging van een neefje die in een repair centre werkt en die i.t.t. de mensen van HN wél nadenkt, maar van HN hoor ik helemaal niets, al helemaal niet op mijn klacht. Van alle waardeloze helpdesks in de wereld (dat zijn er héééél véééél) behoort die van HN ongetwijfeld tot de top drie.
Goede service en uitstekende dekking met een nette prijs voor het abonnement. Bij problemen (1 X voorgekomen) snel geholpen en voor 110% goed opgelost.
erg persoonlijk en goed overzichtelijk.duidelijke site en prima provider. ik ben supertevreden als klant.
Keus is afgestemd op mijn gebruik. Voor ieder wat wils. Ben tevreden over aanbod en service. Overzichtelijke app en website.
Altijd verbinding, lage abonnementsprijzen, correcte vooraankondiging afschrijvingen.
Informatief en uitstekende dienstverlening.
Al vele jaren abonnement en bevalt goed. Dus wederom verlengd
Ben al jaren klant en wil dat ook blijven als ze de aanbiedingen blijven doen zoals ze gedaan hebben in de jaren dat ik al klant ben.
Abonnement verlengd, door hun fout duurde de levering 1 maand i.p.v. 1 dag. Bleven me afschepen met geduld geduld geduld hebben i.p.v. het oplossen van het uiteindelijke kleine probleem
Beste Eric, Wat vervelend dat u problemen ervaart met uw levering, wij lossen dit graag voor u op! Op 28 april heb ik u een e-mail gestuurd. Zou u hierop willen reageren? Dan kunnen we dit gezamenlijk oplossen! Met vriendelijke groet, Arwen hollandsnieuwe
Originele beoordeling
Ik heb al jaren goede ervaring met Hollands Nieuwe,zowel mijn man als ik hebben een abonnement.Het enige nadeel vind ik dat als je Sim only hebt en je wilt na bv 1 jaar je abonnement omzetten naar abonnement met toestel dat dat niet mogelijk is.Dit vind ik een beetje starre opstelling.Verder ben ik dik tevreden.
Goede en snelle service. Klein probleempje gehad, omdat ik zelf fout bij aanvragen had gemaakt. Keurig opgelost en meegedacht.
verder geen mededelingen
Ze doen wat ze zeggen en controle op gemaakte afspraken is goed zichtbaar. Geen problemen met bereik. Nette en overzichtelijke maandelijkse facturatie
Hollandse Nieuwe we hebben 2 abonnementen bij jullie lopen en helemaal naar onze zin.
Ik zit al heel wat jaartjes bij Hollandsnieuwe en ik ben zéér tevreden. Storingen zijn er bij mij eigenlijk bijna nooit, de abonnement zijn goed en concurrerend. Extra's bij Ziggo ben ik ook heel blij mee. Dashboard is overzichtelijk.
Hollands nieuwe is al een aantal jaar mijn provider. Ik ben er erg tevreden mee. De app en website werken goed en zijn overzichtelijk
Fijne service en bij vragen staat men direct voor je klaar
Boven Vredenburgpassage 128
3511 WR Utrecht