top

al jaren tevreden over hollandsnieuwe

snelle service en goede prijs

Bij mijn nieuwe telefoon zat geen simkaart. Gebeld en direct contact. Volgende dag de simkaart nageleverd. Perfect.

Probleemloos

Nooit problemen, goede service

Een betaalbare prijs voor een goede service.

Bij het omzetten van een andere abonnement was alles binnen een paar dagen geregeld. Zelfs het aanschaffen van een nieuw toestel wordt snel geleverd.

goed en degelijk

zie boven

Netjes en snel geholpen

Na meerdere keren gebeld te hebben en lang wachten dat medewerker beschikbaar was. Ben ik uiteindelijk goed en snel geholpen.

X

X

Een foute bestelling was zo hersteld

Door een foute bestelling mijnerzijds was ik een groter bedrag kwijt dan nodig. Tijdens telefonisch contact wees de medewerker mij erop en herstelde de fout. Een week later stond het teveel betaalde bedrag weer op mijn rekeningen was mijn abonnement op de goede manier verlengd + nieuwe telefoon.

ik ben dik tevreden

goede service

Heel gunstige deal van mobiel en contract

Prijsverhouding goed. Communicatie heel transparant en eenvoudig. Bundel per maand aan te passen. Fijn om limietgrens te hebben, erna kun je zelf of automatisch aanvullen. Vind dit groot voordeel!

Geen problemen

Ik heb nog geenn problemen gehad die door Hollands Nieuwe opgelost moesten worden

Gewoon een goede provider

Goede provider goed berijk alleen jammer dat als je beltegoed over hebt eind van de maand dat het niet meegaat naar de volgenfe maand .

Perfect abonnement

Ideaal om telefoon en internet in 1 bundel te hebben, zeker als je weinig belt maar toch de mogelijkheid wilt hebben. Bovendien standaard snel internet in EU, veel eerder dan menig andere provider!

Helemaal niets te wensen

Hollandsnieuwe is al enige jaren tijd mijn provider. Ik heb werkelijk niets negatiefs op te merken. Ik vind de kwaliteit van het netwerk uitstekend, de prijzen prima en ook de app en de service bij afsluiten van abonnement of kopen toestel is super. Vorige maand mijn abonnement verlengd en iets omgezet en direct een nieuw toestel besteld. Bij directe betaling van het toestel was deze meer dan 50 Euro goedkoper dan bij de concurrent. Ik blijf lekker bij Hollandsnieuwe

Betrouwbaar en zekerheid

Nooit geen problemen ondervonden, goede service en communicatie.

overzichtelijke app en

al enkele jaren gebruiker van Hollandsnieuwe. Alles uit 1 bundel en eenvoudig aan te passen aan gebruik. Helaas niet op alle plekken goed bereik, dat mag iets beter.

Snel en eenvoudig

Heb een verlenging gedaan. Dit allemaal online aangevraagd en geregeld. 2 dagen later had ik mijn nieuwe telefoon!

Goede tarieven en makkelijk je abonnement aan te passen

Ik verbruik zomers meer als swinters en ik kan heel makkelijk verhogen of verlagen.

Prima provider tegen scherpe prijs.

Inmiddels drie jaar klant bij Hollands Nieuwe. Ruim tevreden over kwaliteit netwerk en de prijs.

Mail bericht, communicatie

Verlengen abonnement via de mail:wat blijkt,via de mail is een nieuw abonnement,terwijl in de mail staat verlengen. Bellen, bellen, bellen,ze snappen er niets van,kregen het nieuwe toestel met een nieuw nummer,weer bellen oo dat nieuwe numeldmer kunt u weggooien. Teveel geld betaal omdat het om een nieuw nummer zou gaan,zucht,weer bellen,geld wordt terugbetaald. Oke,na een x aantal weken eindelijk rond.

Slecht bereikbare klantenservice zonder overleg afgesloten

terwijl ik aangaf dat de automatische incasso van een andere rekening moest plaatsvinden. Gr JeanMarie

Heel fijn geholpen

Ik had een vraag over een telefoon die werd aangehoden bij verlenging en de meneer die ik aan de telefoon kreeg nam uitgebreid de tijd, heeft het zelfs nog voor me nagekeken. Super!

tevreden

ik ben erg tevreden over hollandse nieuwe nooit problemen en goed ontvangst

Geen problemen

super goed altijd goede service

super altijd goede service

Boven Vredenburgpassage 128