Goede service en ik ben tevreden

Ik ben al meer dan twee jaar geabonneerd Er zijn geen problemen en ik adviseer

Goede service, ben dik tevreden!

Probleem met installatie simkaart zo verholpen, na deblokkering oude simkaart werkte mijn telefoon na 2 uur weer. Alle lof voor de vriendelijke hulp!

Helemaal top

πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Echte, mensen die met he meedenken en helpen.

Ik ben super tevreden over Hollands Nieuwe. Al een paar keer gehad dat ik zelf iets niet goed had gedaan of niet goed op gelet. Altijd kreeg ik een echt persoon geen robot stem, of chat, te spreken. En altijd werd er meegedacht, oplossingen aangedragen en empathie getoond

Toppers!

Gewoon heel πŸ‘

Gewoon prima

Prima afhandeling na het verlengen Ik moest nergens naar omkijken

Lekker duidelijk

Je weet waar je aan toe bent, voor een eerlijke prijs!

Op zich redelijk, maar....

Niet alleen bij Hollands Nieuwe maar ook bij andere organisaties is het aangaan van een abonnement of verlenging daarvan een peulenschil. Op het moment dat het niet goed geregeld is (ik mis een extra 1000 MB) is het een andere zaak en kan het niet/niet nu geregeld worden. De uitleg die ik gekregen heb is onbevredigend maar ik laat het maar zo

Heel tevreden

Zolang Hollandsnieuwe bestaat heb ik naar alle tevredenheid twee abonnementen . In het begin wat administratieve problemen (heel lang geleden) maar in de loop der tijd geheel opgelost . Super app om je beltegoed e.d te checken . Verder geheel geen problemen .

Nooit problemen

Helemaal blij mee

Zeer tevreden. Als er iets is helpen ze me vriendelijk. Leggen geduldig uit wat ik fout heb gedaan. πŸ™ˆ. Blij met Hollandse nieuwe

Nooit rekeningen achter af gewoon perfect

Goede ontvangst doen wat ze beloven.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht