Klote ervaring door niet gelijk in actie te komen voor mijn niet geleverde telefoon!
Afgelopen maandag (26-06-2023) zou mijn nieuwe telefoon, via Post.nl geleverd worden en ik had aangegeven dat ik mijn telefoon wel af kwam halen bij een afhaalpunt (Gamma). Om 13.51 uur kreeg ik een bericht dat de telefoon geleverd was. Toen ik om 15.15 uur bij de Gamma kwam konden ze het pakketje niet vinden. Toen we het bericht gingen onderzoeken bleek dit om een automaat te gaan die ze kort geleden hadden geplaatst. In het bericht stond handtekening en legitimatie verplicht, wat ik ook normaal vond. Er bleek ook een pincode bij te staan. Bij de automaat aangekomen heb ik de pincode ingevoerd en het luikje sprong open maar er lag geen telefoon in. Hier ben ik al dagen ziek van en het verpest mijn vakantie. Dinsdag ochtend kreeg ik eindelijk de klanten service van de Post.nl aan de lijn na uren in de wachtstand te hebben gestaan. Uiteindelijk hebben ze een zaak opgestart en gaan ze hoogst waarschijnlijk na 3 werkdagen een onderzoek starten. Afgelopen dinsdag heb ik ook Hollandsnieuwe gebeld en de aardige mevrouw begreep het helemaal en ging er werk van maken dat Hollansnieuwe ook in actie zou komen richting Post.nl en ik moest mijn mailbox in de gaten houden. Omdat er gisteren (28-06-2023) nog steeds niks in de mailbox zat heb ik nogmaals gebeld naar Hollandsnieuwe en bij navraag kreeg ik te horen dat de technische dienst dit pas 30-6-2023 ging oppakken. Heb deze telefoon echt zo snel mogelijk nodig omdat ik ook met mijn zieke vader zit waar ik vanalles voor moet regelen maar daar hadden jullie geen boodschap aan en moest maar rustig afwachten. Ben zeer teleurgesteld in Hollansnieuwe vandaar mijn zeer slechte beoordeling. Snap ook niet dat jullie in zee gaan met een bedrijf als Post.nl, als jullie weten dat het er een grote puinzooi is. Een zeer gefrustreede jaren lange klant