super geholpen, gewoon ouderwetse dienstverlening

super service

heel klantvriendelijk

ik heb geen problemen als ik iets besteld heb ik hulp nodig bij mijn bestelling krijg ik dat.

goed bereik, gode service, goede prijs

goed bereik, gode service, goede prijs

Alles top geregeld

Makkelijk, goede prijs-kwaliteit

Prima abonnement voor een goede prijs

Ik zou graag voor een maand een bundel kunnen aanschaffen waarmee je ook in Amerika internet kunt gebruiken

Ik heb geen klachten

Ben tevreden met Hollands Nieuwe,

Duidelijk, helder en vlot

Duidelijke informatie, helder beschreven en vlot geregeld allemaal!

Vriendelijk

Vriendelijk en goed aanbod besproken

Ik ben al jaren bij Hollands Nieuwe en nooit een probleem.

Gewoon goed bedrijf zonder problemen.

Goedkoop en betrouwbaar

Ik heb hollandsnieuwe gekozen omdat alles in 1 bundel zit. Dat bevalt me goed en past bij mijn leven. Door de koppeling met Ziggo nu nog meer MB's. Voor mij de ideale mobiele provider.

zeer tevreden

goede service duidelijk top

Gewoon goed en niet te gecompliceerd.

Goed, tevreden.

Abonnement bekijken en aanpassen is simpel

Als je niet al te goed thuis bent met techniek is het fijn als je je gegevens simpel kunt opzoeken. Mijn abonnement verlengen is een fluitje van een ceny

Dienst, prijsstelling goed.

Ik heb goede ervaring met Hollandsche Nieuwe. Dienst / prijsstelling zijn goed.

Gewoon wat je ervan verwacht. Zeer tevreden

Geen problemen

Top provider en top service

Ben al jaren klant en bevalt mij zeer goed.

Super makkelijk contract verlengd

Mijn 2 jarig met telefoon loopt eerdaags af en heb dus met 1 jaar Sim only verlengd. Dit ging zo simpel dat het binnen ‘n paar klikken geregeld was . Aangezien ik ook Ziggo klant ben wordt mijn belbundel gratis verdubbeld dus voor €8,50 heb ik nu 4000 min/sms . Hier ‘n zeer tevreden klant van Hollands Nieuwe . Henk

Heel trvrrden en eeer 2 jaar verlengd

Snel en comfortabel.

Ben heel tevreden,

Vind het wel vreemd, als je een contract van 1 of 2 jaar dat het maandelijkse bedrag in die tijd omhoog gaat.

Praktisch, makkelijk en goed geregeld.

Ik zit al jaren bij Hollands Nieuwe. Ik vind het een goed, betaalbaar, makkelijk en overzichtelijke provider. Ik heb goed bereik en je data kan per maand aangepast worden als je wilt.

Levering

Ik jeb 2 abonnementen waarvan 1 is bij mijn zoon in Tilburg. Hij heeft een nieuwe mobieltje nodig omdat fe vorige A70 op was aan het raken. Maar kon niet bij hem geleverd worden. Of adres wijzigen maar dan verviel net de korting op de A35. Dus heb ik maar geannuleerd (geen bevestiging gedaan) aEn is hij die dag in centrum een A35 gaan halen. Verders geen klachten goede netwerk voor goede prijs

zeer tevreden!

goede service, klant vriendelijk!!

Snel en eenvoudig

Nieuw toestel was weer eenvoudig en snel met verlenging abonnement geregeld. Ben al jaren bij Hollands Nieuwe en dat bevalt mij uitstekend.

vlotte verlenging van sim only naar een iPhone in combinatie met sim. jammer dat er niet met een creditcard kan worden voldaan

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht