Nooit problemen met hollandsnieuwe

Mijn Sim Only abonnement is niet duur en bevalt uitstekend. Ik heb nooit problemen met bereik. De website van hollandsnieuwe is overzichtelijk en de informatie doelmatig

Alles is duidelijk en goed geregeld.

Goede en prettige ervaringen. Alles naar wens geregeld en georganiseerd.

Heldere informatie!

Goed overzicht van de verschillende Opta. Aanpassen was snel gebeurd.

Duidelijk en snel

Ik werd proactief geïnformeerd dat mijn contract was afgelopen en kreeg voorstel voor een nieuw contract, dat ook nog eens voordeliger is. Verlenging aanvragen was duidelijk en snel geregeld.

Ik ben een tevreden klant met de telefoon en het abonnement.

gemakkelijk en goedkoop

al jarenlang heb ik HN.

weer prima geregeld

ben al jaren klant bij hollandsnieuwe. oude toestel echt niet meer te doen dus een nieuwe uitgezocht.

Niets op aan te merken

Alles naar wens

Nooit geen problemen en goed betaalbaar.

Hollands Nieuwe, goed maar weinig verrassend

Al jaren heb ik mijn toestellen met abonnement bij Hollands Nieuwe en eigenlijk zijn er nooit problemen. De prijzen zijn oke, niet de goedkoopste, ook niet de duurste! Alles werkt naar behoren, je krijgt waar je recht op hebt en als je eens iets wil vragen gaat ook dat goed. Kortom; een prima provider zonder verrassingen.

Goed en flexibel

Gebuik simonly en zit niet veel op internet met mijn telefoon, kan abonnement altijd aanpassen aan mijn behoeften.

Goed!!

Al jaren bij Hollands Nieuwe, heel erg tevreden! Altijd goed bereik en betaalbaar abonnement.

Goede berichtgeving, mooi combivoordeel.

Goede berichtgeving, mooi combivoordeel.

goede prijs-kwaliteitsverhouding, veel gemak

zie boven

Altijd vriendelijk, ter zake deskundig en correct geholpen

Fijn dat ik bij jullie kan blijven heb altijd goede ervaring met hollandsnieuwe.

Vriendelijk en netjes geholpen

Als bovenstaand,

Behulpzaam

Geen lange wachttijden.. Goede uitleg , behulpzaam

Redelijk goed

Mijn ervaring met Hollandse nieuwe is goed alleen als ik in mijn tuin ben heb ik geen of weinig ontvangst dat is lastig

Fijn kontakt met klantenservice en blij met mijn abonnement

Bestelling verliep soepel, het had wel handig geweest dat er een korte beschrijving bijgevoegd zou zijn mbt de installatie. Het overzetten duurde best lang (telefoons naast elkaar liggend) en dan is niet duidelijk of het goed gaat of niet

Veel waar voor je geld

De combinatie met Ziggo en het combinatie oordeel maken Hollands Nieuwe tot een makkelijke en betrouwbare keuze.

Altijd en overal internet.

Als ik in een bos ben heb ik gewoon internet, Ook op de Veluwe waar we zijn geweest heb ik overal internet dus vandaar dat ik heel tevreden ben met Hollandse nieuwe. V.G Marjan de Ruijter.

Alles is duidelijk weergegeven!

Wil ik mijn gegevens zien dan lees ik alles in behoorlijke taal en niet met Engelse woorden. Dat leidt mij af.

Zelden een probleem

Ik heb zelden problemen gehad met bellen of internetten. Alleen op de camping De Pomp bij Kollumerpomp had ik geen bereik.

Prima, netjes en correct.

Ik ben zeer tevreden, nooit meer een andere !!! :) En ook geweldig dat ik samen met Ziggo een abonnemen mag gebruiken bij films en serries. Top !!!

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht