Ben nog steeds tevreden

Overzichtelijk en makkelijk te regelen

Mijn abonnement was aan verlenging toe, met paar handelingen zo gebeurt en geregeld! Nieuwe aanpassingen met een mailtje in hollands nieuwe overzicht zo gedaan...gaat het nieuwe jaar meteen in!

Vlot, betrouwbaar, nooit problemen, al jaren een abonnement, alles in een bundel ideaal.

Hierboven reeds vermeld.

top

top

voldoende

hol. nwe. doet wat het zegt ,niet meer niet minder. mijn bezwaar is dat wanneer je al jaren lang lid bent,je nog steeds alle info moet geven wanneer je gaat verlengen met nieuwe telefoon erbij! iets wat ik al jaren doe! altijd op tijd mijn termijn bedrag betaald. voor 2 telefoons zelfs. en nu ,nu ik kan verlengen moet ik het achterste van mijn tong laten zien en wordt ik binnenste buiten gekeerd voor een nieuw telefoontje???jRONDUIT BELACHELIJK!! ik doe hier niet aan mee! dus alleen verlengen met sim deze keer.valt me echt tegen van holl.nwe!! doe wat beter jullie best voor trouwe klanten/betalers!!

Ik heb al 4 jaar een abonnement bij Hollands Nieuwe en nu weer verlengt omdat het bereik overal goed is, alsook de service.

Heel tevreden over Hollandsnieuwe

Fijne app, waar alles duidelijk te vinden is. Goede helpdesk, gelukkig maar 1 x nodig gehad in al die jaren. Goed netwerk. Zelden een storing.

Gewoon prima

Al vanaf begin dus 10 jaar Abo bij Hollands nieuwe

Fijn, alles in één

Super fijn dat alles in één pakket zit, zowel MB's als SMS en Bellen. Buiten de EU makkelijk opwaarderen als je toch een keer echt moet bellen gaat heel makkelijk via de app (als je bijvoorbeeld op het vliegveld iemand moet bellen en je door je bundel heen belt ;)). Daarnaast goede verbinding met het netwerk.

Prima provider met prettige tarieven en handig: een tarief voor bellen, sms-en en internet.

Al jaren klant bij Hollands Nieuwe en nooit reden gehad om over te stappen naar een van de grote providers. De prijs en wat je er voor krijgt houden mij elke keer weer bij deze club.

Duidelijke informatie

Goede informatie over de keuze van abonnementen.

Alles prima

Hollands nieuwe is prima en bereik is prima en service is prima

Goede klantenservice. Vriendelijk

Al jaren een geweldige provider waar ik dik tevreden mee ben

Snelle beantwoording op vragen en perfecte klantenservice. Verlengen abonnement ( met of zonder telefoon) is een fluitje van een cent .

Snel een ander toestel.

Was toe aan een nieuwe telefoon, was binnen 3 dagen klaar. Alles simpel overgezet met Samsung Switch en Google Drive Back-up functie. Heel fijn dat alles goed werkt.

Goede informatie via app, makkelijk bijschrijven van mb in de vakantie.

Klantgericht is prima

Klantgericht, Snel geholpen, In al die jaren geen problemen gehad.

Prima provider. vrijwel nooit problemen

Altijd goed bereik, vrijwel nooit storingen of andere problemen, zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding

Doet wat is beloofd en is verwacht.

Nimmer tegenvallende techniek, soepel en direct wijzigingen te realiseren. Sympathieke, actuele en scherpe prijsstelling. Ik blijf.

Klantvriendelijkheid en toegankelijk

Het omzetten of verlengen van een abonnement is makkelijk en voordelig aanbod

Nooit geen problemen gehad

Altijd een mail voor de afschrijving

Uitstekend geholpen

Al lang klant bij hollandsnieuwe maar deze keer de bestelling telefonisch gedaan. Netjes en vriendelijk te woord gestaan gelijk alles geregeld binnen 20 minuten telefoon en abonnement geregeld en Binnen 24 uur alles in huis.

Prima provider

Goed netwerk (Vodafone), vrijwel uniek abonnement (weinig GB's maar wel ruim bellen), vrijwel nooit storingen,. Alleen had ik duidelijker willen horen dat ik mijn abonnement al eerder had kunnen verlengen.

probleemloze aanbieder telefonie

Echter acties zijn niet altijd bekend bij de makers van de contracten, veel tijd kwijt om dit in orde te krijgen

Prima Hollands nieuwe.

Werkt perfect.