Goede klantenservice. Vriendelijk

Al jaren een geweldige provider waar ik dik tevreden mee ben

Snelle beantwoording op vragen en perfecte klantenservice. Verlengen abonnement ( met of zonder telefoon) is een fluitje van een cent .

Snel een ander toestel.

Was toe aan een nieuwe telefoon, was binnen 3 dagen klaar. Alles simpel overgezet met Samsung Switch en Google Drive Back-up functie. Heel fijn dat alles goed werkt.

Goede informatie via app, makkelijk bijschrijven van mb in de vakantie.

Klantgericht is prima

Klantgericht, Snel geholpen, In al die jaren geen problemen gehad.

Prima provider. vrijwel nooit problemen

Altijd goed bereik, vrijwel nooit storingen of andere problemen, zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding

Doet wat is beloofd en is verwacht.

Nimmer tegenvallende techniek, soepel en direct wijzigingen te realiseren. Sympathieke, actuele en scherpe prijsstelling. Ik blijf.

Klantvriendelijkheid en toegankelijk

Het omzetten of verlengen van een abonnement is makkelijk en voordelig aanbod

Nooit geen problemen gehad

Altijd een mail voor de afschrijving

Uitstekend geholpen

Al lang klant bij hollandsnieuwe maar deze keer de bestelling telefonisch gedaan. Netjes en vriendelijk te woord gestaan gelijk alles geregeld binnen 20 minuten telefoon en abonnement geregeld en Binnen 24 uur alles in huis.

Prima provider

Goed netwerk (Vodafone), vrijwel uniek abonnement (weinig GB's maar wel ruim bellen), vrijwel nooit storingen,. Alleen had ik duidelijker willen horen dat ik mijn abonnement al eerder had kunnen verlengen.

probleemloze aanbieder telefonie

Echter acties zijn niet altijd bekend bij de makers van de contracten, veel tijd kwijt om dit in orde te krijgen

Prima Hollands nieuwe.

Werkt perfect.

Gewoon goed

Altijd goed, goed te woord gestaan bij vragen, alles werkt prima

heel positief

Bij het verlengen abonnement ging het fout , de dame heeft het prima aangepast.

Ongecompliceerd, snel, uitstekende service en goede prijs

Mijn abonnement kon verlengd worden en de aanbiedingen voor een nieuwe telefoon met belminuten, sms en data gewoon uitstekend. Na een gemaakte keuze alles binnen enkele minuten geregeld, prima !!

Zeer fijne service!!

Zeer overzichtelijk account Fijne service Vriendelijke klantenservice!

Snelle en vriendelijke service

Ik ben op zeer vriendelijke manier goed geadviseerd over een passend pakket.

verlenging 2 contracten,

per e-mail bericht dat termijnen zijn verlopen. In één aangenaam telefoongesprek (1200) contracten verlengd tot januari 2025. bevestigingen via e-mail ontvangen en deze met akkoord geretourneerd. Dus voor ons beiden weer 2 jaar probleemloos bellen. Uitstekend. Dank.

Goede prijs voor de telefoon die niet zoveel gebruikt wordt

zeer tevreden

Ik ben al jaren klant bij Hollandsnieuwe, zeer tevreden. Nooit problemen . Laatst weer een bericht dat ik kan verlengen, dit gelijk gedaan. Kan weer 2 jaar vooruit!

Snel geregeld , voor weinig

Al jaren tevreden

Goede service en snelle afhandeling.

snel en goed. No nonsense bedrijf!

Ben blij als klant. Al een aantal jaren. Leuke acties, prima prijzen.

uitsekend

prima, niets op aan te merken

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht