Prima provider

Ik woon in de grensstreek Limburg/Duitsland en heb met deze provider het beste bereik.

Zeer tevreden over hollandsnieuwe

ben al een aantal jaren bij hollandsnieuwe en ze zijn erg behulpzaam.

Goed voor weinig

Contact gehad met helpdeskmedewerker zeer mooi afgehandeld

Heel fijn geholpen

Contact gehad met helpdeskmedewerker zeer mooi afgehandeld

Gewoon goed, voor een goede prijs.

Vanaf ongeveer het begon zit ik bij Hollandsnieuwe, nog nooit problemen gehad. Veel is zelf te regelen op je eigen pagina. Ook de prijs is goed, en alles uit 1 bundel, ideaal.

Gewoon goed, voor een goede prijs.

Ik ben zeer tevreden met mijn abonnement van hollandsnieuwe!!

Via telefonisch contact kun je altijd je vragen stellen of hulp vragen. Je wordt zeer goed geholpen. Medewerkers altijd zeer vriendelijk. Ik heb pas weer mijn abonnement verlengd voor 2 jaar.

Betaalbaar abonnement wat je eenvoudig kunt ophogen vanaf 5 euro wat 3 mnd meegaat.

Het bereik is niet altijd even goed, maar voor een sim only abonnement euro heb ik nu 7500 mb/min. Had 2000 minuten. Onderweg of op vakantie wanneer er geen beveiligde WiFi is gaat het snel en is het super makkelijk via de App om op te hogen.

HN heeft het al jaren prima voor elkaar

Ik heb al vele jaren een abonnement bij Hollands Nieuwe en vooral de combinatie met een Ziggo abonnement vindt ik zeer waardevol

Geen klachten. Prima alles.

Nooit een probleem. Alles naar wens.

Geen klachten. Prima alles.

Nooit een probleem. Alles naar wens.

Blij met de service

Heel fijn dat mijn telefoon zo snel geleverd werd. Ik werd goed op de hoogte gehouden. Enige minpunt is dat er geen stekkerblok bij mn nieuwe telefoon zat, dus ik kon hem niet opladen. Dat had ik graag van te voren willen weten, zodat ik dat al ergens kon kopen of bestellen. Nu heb ik mijn telefoon al 3 dagen binnen, maar nog niet in gebruik omdat ik hem niet kan opladen. Dus daar was ik minder blij mee.

zeer vriendelijk geholpen

bij het bellen is het probleem goed en snel verholpen

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht