Een ontzettend aardige mevrouw had ik aan de telefoon!

Wijziging abbonement vanaf 1 - 1 - 2023

Heb gisteren gebeld met een medewerker gebeld i.v.m.leveren van een andere telefoon , het is een goed gesprek geweest, en ik krijg volgende week een andere telefoon geleverd. Deze heeft mij zeer correct behandeld, daar ben ik dankbaar voor. Verder heb ik goede ervaring met hollandsnieuwe, ik zou willen dat het zo zal blijven in de toekomst.

contact was goed en vriendelijk

Ben heel blij met Hollands nieuwe.

Al jaren klant bij Hollands nieuwe. Een hele goede ontvangst waar je ook bent. Goed bedrijf.

Zeer behulpzaam als je ergens mee zit.

Toen mijn abonnement van mijn vrouw om gezet moest worden,was dat geen probleem.Zeer goed opgelost

Top ervaringen met jullie

Altijd te bereiken en goede info

Er is voor mij geen betere

Ben al jaren bij Hollands nieuwe , ben er 1 jaar tussenuit geweest , maar snel weer teruggegaan , altijd bereik, en nooit boven je tegoed komen !! Een Aanrader !!

Alles in 1 bundel

Super makkelijk...alles in 1 bundel. geen gedoe

Helemaal top

Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Al jaren klant super

Abonnement moeiteloos verlengd

Zonder problemen binnen 5 minuten mijn abonnement verlengd.

Ik ben vanaf de start van Hollandse nieuwe abonnee

Dat ik bij Hollandse nieuwe gebleven bent komt door de service die ik tot nu toe heb gekregen. Dit is zeer goed !

Tevreden

Ik werd goed geholpen en ze waren vriendelijk

Zeer goed geholpen

Ik heb weer opnieuw een abonnement afgesloten, omdat HN goed werkt .ook in het buitenland en zeer voordelig is.

Ik ben volledig tevreden

Ik ben al jaren klant van Hollands Nieuwe. Ben tevreden over het bereik maar vooral ook over de prijs/kwaliteit. Veel MB's voor een goede prijs, zeker omdat ik ook Ziggo klant ben. Ook de telefoons zijn goed geprijsd.

Jammer dat overgebleven beltagoed gaat verloren

Jammer dat overgebjecdn beltagied gaat verloren,gaat u dat verandeeen???

Site duidelijk enz.

betrouwbaar

ik hou het simpel. Probleemloze provider.

Goed comunicatie

Super aardig mensen altijd goed geholpen

Loopt gesmeerd. Aankondiging van afboeking maandbedrag en bijboeken saldo altijd prima op tijd.

Geen problemen en prima communicatie

ze doen wat ze beloven

alles snel en tot tevredenheid geleverd

Een goed gesprek met de medewerkster, ook heel begripvol .

Een heel begripvol medewerkster gezien mijn moeilijke prive situatie.

Goed, betrouwbaar, scherpe acties

Zeer toegankelijk. Overzichtelijk en voor niet al teveel kosten een fijn abonnement

Prima bedrijf.

Hollandsnieuwe bevalt ons prima we hebben overal een ģoede verbinding als we bellen of internetten Wij hebben dus geen klachten.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht