Goed duidelijk en zeer netjes geholpen

Heb het al jaren en bevalt me heel goed voor een goede prijs

Tevreden

Ben tevreden met alles en ook aanbevelen ze vertelde netjes aan de telefoon waarneer ik moet bellen om te verlengen, op tijd aardig mensen aan de telefoon

Geen klachten

Geen klachten en mb op makkelijk aan te vullen via de app ,allemaal eenvoudig te vinden

Tevreden

Ben tevreden met de prijs-kwaliteit verhouding van HollandsNieuwe. Veel MB voor relatief weinig geld bij een Sim-only abonnement. Over het algemeen goed bereik, alleen tot nu toe in Schoonloo wat minder.

Prima en niet duur

Prima en niet duur

prima, daarom heb ik verlengd.

bovenstaande zegt genoeg, toch?

Goede service. Help desk goed en snel te bereiken. Nagenoeg geen storingen en een goede prijs. Bereik ook voldoende

Goede site en voorlichting

Al jaren ben ik bij Hollands ieuwe,en blijf daar ook

Zeer klantvriendelijk en oplossingsgericht

Meteen contact zonder lange wachttijd. Probleem snel opgelost. Effectieve en vriendelijke medewerkers.

Hulp bij verlenging

Na een telefoontje over een onduidelijkheid ivm de prijs van een abonnement, zijn we super goed geholpen en zelfs geattendeerd op een betere, tijdelijke aanbieding. Dat heeft de mevrouw gelijk voor ons geregeld en is mijn abonnement verlengd en een 2e abonnement gewijzigd. Helemaal top!

Juiste informatie en een meedenkend persoon

Echt top, geen onzin verhaal of een verkooppraatje. De persoon die heb gesproken geeft goede informatie en is echt goed.

Gewoon goed, zonder poespas

Goed geregeld, zonder alle ophef.

Uitstekende provider

Uitstekende provider, bijna altijd bereik, waar kpn geen bereik heeft heb ik altijd bereik Lage kosten voor je abonnement en een groot gemak om alles te regelen

Misleidend op de website

Op de website wordt de telefoon aangeboden met gratsi Samsung Buds. Blijkt uiteindelijk de actie niet meer geldig te zijn. Waarom wordt dit dan niet verwijderd op de site.

wisselend

Mijn maandbedrag werd na een jaar met 11 cent verhoogd met een tweejarig contract.. Je gaat een contract voor 2 jaar aan, je mag dan de prijs niet tussentijds verhogen... Het gaat mij niet om die 11 cent, maar ik vind dit niet kunnen. Zo af en toe geen bereik, al gaat het de laatste jaar beter.

Was netjes

All good

Altijd prima en snelle service

Gewoon goed

Goede ervaring met Hollandsnieuwe, doet gewoon wat je mag verwachten, klanten contact is goed, ook bij aankondiging van een opzegging

Tot nu toe heel goed

Zeer goede service

Ik ben nu al enkele jaren bij Hollandse nieuwe, Misschien moeten ze eens gaan kijken naar klanten die langere tijd bij Hollandse nieuwe zijn om deze een bepaalde korting te geven.

Super provider

Nooit problemen met ze gehad .

Tevreden

Als je een probleempje hebt word je aan de telefoon goed te woord gestaan en op weg geholpen. Ik ben er tevreden mee.

Snelle afhandeling en prima service.

Op zondag mijn abonnement verlengd en de volgende dag al het toestel in huis.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht