Gewoon prima contractaanbod voor mobiele telefoon

Duidelijke communicatie, aantrekkelijk tarief

Prima verbindingen en een goede prijs

Mooie deal als je klant van Ziggo bent met de verdubbeling van de gb!

Geweldig goed geholpen en prima telefoon

Snel en accuraat.Gebruiksaanwizing smartphone is mager.

De digitale communicatie en de aanlevering verloopt prima. Alleen de toelichting op de ontvangst van de smartphone is onduidelijk en mager. Ik had alleen een nieuwe Iphone gekocht bij Hollandsnieuwe ( van 6 naar 13 ) en heb mijn abonnement overgezet naar dat nieuwe toestel. Nu doet de toelichting net of ik alleen mijn abonnement heb verlengd. Er zit niets bij dat een toelichting geeft over de ingebruikname en het overzetten naar het nieuwe toestel. En de gebruiksaanwijzing bij de Iphone is helemaal zielig. Daarvoor heb je een loep nodig en als je het leest weet je nog weinig. Het is mij allemaal wel gelukt op basis van ervaring, etc., maar ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die er grote moeite mee hebben.

ben heel tevreden

Leuke aanbiedingen, Afschrijvingen altijd correct.

Telefoon niet geleverd

Heb bij jullie een telefoon besteld. Maar is een leeg pakketje met alleen factuur geleverd. Bij de Jumbo afgegeven en niet aan de deur met handtekening, wat wel vereist is. Dus er wordt nu een onderzoek ingesteld, maar heb al die tijd nog geen telefoon. Vandaar ben ( nog) niet tevreden.

Vriendelijk, kundig en snel antwoorden op mijn vragen

Ik was enige tijd geleden wegens aanbiedingen (van Ziggo samen met Vodafone) overgestapt naar Vodafone. Dit bleek op de 1e plaats niet nodig te zijn omdat ook Hollands Nieuwe de zelfde samenwerking heeft. Bovendien is Vodafone net iets duurder (scheelt niet veel) maar........... bij Vodafone zijn de belminuten apart. Kom je boven je bundel uit, dan hoge minuutprijs. Bij HN zitten je belminuten samen met je downloadbundel. Verder de helpdesk: vriendelijk, kundig en snel antwoorden op mijn vragen.

Goede dienstverlening

Beste mensen van Hollandsenieuwe, Open heldere communicatie, goede dienstverlening.

Ben zeer tevreden, abonnement al een paar x verlengt.

Prima provider, veel mogelijkheden, zeer tevreden, een aanrader!

Ga zo door,op volle kracht

Ben al Jaren klant en naar tevredenheid, Hollands nieuwe is en blijft voor mij een uitstekende partij om lid van te zijn. ADRIE.

Ik werd klantvriendelijk geholpen door een medewerkster.

Ik vind Hollandsnieuwe een goede service en ik werd klantvriendelijk geholpen.

Goed en voordelig

Al zo'n 6 jaar goede ervaringen met Hollands nieuwe. Goede bereikbaarheid. Wat ik vooral fijn vind is, dat ik Hollands nieuwe makkelijk telefonisch kan bereiken.

Ik ben tevreden over mijn abonnement!

Als je zelf ook aktief blijft kijken naar de prijsontwikkelingen zit er hier ook altijd iets gunstigs voor jezelf bij.

Goed!

Zit all bij hollandsnieuwe since ik 13 ben ben nu bijna 21 dus niks te klagen

Gebruik Hollandsnieuwe al vele jaren naar tevredenheid.

Ik heb, na afloop van een 2 jarig contract, Hollandsnieuwe als provider behouden. Het contract was 1500Mb per maand oorspronkelijk voor €8,- per maand. Na diverse prijsverhogingen vanwege inflatie(?) was het aantrekkelijk om een nieuw 2 jarig contract af te sluiten voor 2500Mb per maand voor €8,- per maand. Was 1500Mb al voldoende dan zal 2500Mb dat zeker zijn en dat tegen weer €8,- per maand. Resultaat ik blij en Hollandsnieuwe ook blij?!! Dekking goed kwaliteit goed tot soms voldoende.

de medewerkster heeft mij erg goed geholpen

Mijn vernieuwing van mijn bestaande contract is perfect geregeld ik ben zeer tevreden

Ik ben tevreden

Ik ben zeer tevreden over Hollands Nieuwe..

Ik heb zeer goede ervaringen met Hollands Nieuwe. Ik heb al jaren een abonnement en telefoons van Hollands Nieuwe naar volle tevredenheid.

heel tevreden nog geen probleem mee gehad top ga zo door

raad het bij iedereen aan

Heb nog nooit klachten gehad erg tevreden

Ben zeer tevreden, vandaar dat ik nog een 2 jarig contract heb genomen.

Zeer tevreden.

Goede service en correcte administratie.

Snelle en correcte afwikkeling van contractverandering en uitbreiding. Vraag die nog uitstaat voor beantwoording is waarom het nog ongebruikte deel van het tegoed maandelijks wordt afgeschreven ipv toevoegen aan het nieuwe maandelijkse tegoed.

Goed ga zo door.

Klant vriendelijk, en behulpzaam. Ga zo door.

In gebruik prima, maar bij verlenging problematisch

Als je een verzoek van verlenging krijgt, vaak ondersteund door extra MB's dan staat inde mail niet het nummer vermeld. Als je meerdere abonnementen hebt is dat verwarrend. Communicatie kan wel wat beter. In gebruik prima tevreden. Uitstekende prijs/prestatie verhouding.

Professionele afhandeling van verlenging abonnement

Uiterst vriendelijke onderhoud met telefoniste in een paar minuten prima geregeld

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht